Українська Манітоба
-
Це складна тема, але я вважаю, що ідея рівності полягає у тому, шо саме всі рівні, без якогось пріоритету або дискримінації. Це повинно бути у балансі з обох боків, а не як зараз. І мені було дуже дивно, коли читаєш одну вакансію - а там пріоритет ЛГБТ співробітнику. Іншу - пріоритет нацменшинами чи щось у тому сенсі. Але ж ми працювати влаштовуємося, а не особисте життя розвивати, то чому ви дивитесь на моє особисте, а не на мої робочі скіли? Якщо ти гетеро біла жінка з України, якої взагалі пофіг хто там з ким спить і якого він кольору - ти будеш дискримінована саме за коліром шкіри та орієнтацією і це для всіх окей, лол. А чоловікам ще й жінкам доведеться програвати, доречі. То хіба це рівність? Хіба тим самим ЛГБТ чи нацменшинам не ніяково, що їх беруть не за те, який вони фахівець, не за їх розум або досягнення, а просто для ачівки "толерантність", наче вони неповноцінні і їм піддаються? Або коли їх бояться, як канадських гусів, щоб не дай Боже не попасти під якусь статтю? Можна я просто не буду помічати хто з ким спить чи яка у нього зовнішність і орієнтуватися суто на характер людини? Чи це недостатньо толерантно?
-
«Ахметов вкрав 100 мільярдів» - звідки ви такі беретесь, що у всіх вас Ахметов щось вкрав? Він в тюрмі не сидить вроді за те що так багато у вас вкрав, нащо оце дурниці такі постійно писати про людей. Величезний вклад робить у війні зараз і з самого початку, ви не уявляєте навіть на скільки в різних напрямах його компанії волонтерять. І волонтерять не так як оце депутати деякі - збираючи в людкй і половину в кармані гублять. А своїми коштами. Отакі вислови ви догадуєтесь кому на руку йдуть?
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
𝑶𝒏𝒆 𝒅𝒆𝒄𝒊𝒔𝒊𝒐𝒏 𝒉𝒂𝒔 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒅 𝒎𝒚 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒄𝒊𝒂𝒍 𝒔𝒕𝒂𝒕𝒖𝒔 𝒇𝒐𝒓 𝒓𝒆𝒂𝒍 𝑰 𝒄𝒉𝒐𝒐𝒔𝒆 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒕 𝒐𝒏 𝒇𝒂𝒊𝒕𝒉 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒆𝒂𝒅 𝒐𝒇 𝒇𝒆𝒂𝒓 𝒊'𝒎 𝒏𝒐𝒘 𝒓𝒆𝒂𝒑𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒉𝒆 𝒓𝒆𝒘𝒂𝒓𝒅𝒔 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒃𝒐𝒍𝒅 𝒔𝒕𝒆𝒑 𝒊 𝒎𝒂𝒅𝒆 (𝒎𝒂𝒌𝒊𝒏𝒈 𝒎𝒐𝒏𝒆𝒚 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒊 𝒄𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒊𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆 𝒐𝒏𝒍𝒊𝒏𝒆) 𝑻𝒉𝒂𝒏𝒌𝒔 𝒕𝒐 𝒂𝒏 𝒂𝒎𝒂𝒛𝒊𝒏𝒈 𝒎𝒂𝒏 @joseph_t_robert t.me/joinchat/tdkuprfkyvq4mdq0