Українська Манітоба
-
Залежить де ви знаходитесь. Біля мене якраз найближче St. Norbert фермерський ринок (Анна теж про нього написала). Я обожнюю туди їздити літом через домашні смачнющі🤤 помідори і квіти з городу) але там і закрутки, і випічка і навіть алкоголь є) одним словом, там колоритно дуже. По цінах - дорожче, ніж в магазині. Тому налагоджую зв'язки з місцевими, заради помідорів 😂
-
Через електронний сервіс, тому і починаю хвилюватися
-
А як ви перевіряєте статус ??
-
О знайшла в архівах!) Ми там більше з’їли чим зібрали 🤭
-
Ніхто Аврору не бачив?
-
Знлву з вікна видно)))😉
-
То ви просто на вулицю Не Виходили😅🤪
-
Починають мити вулиці. SPRING CLEAN UP in the CITY! City staff will be scrubbing, sweeping & cleaning our city over the next 5-6 weeks! 500 staff, 300 machines cleaning 7,000 km of streets, 1,600 km of walkways & countless kms of boulevards! STREET CLEANING: Your streets will be washed & swept! To find out when your residential street will be cleaned: ~ download the Know Your Zone app (legacy.winnipeg.ca/publicworks/springcleanup/kyz-app.stm) ~ check this website to see when your street will be cleaned: legacy.winnipeg.ca/publicworks/springcleanup/map.stm PLEASE move your vehicle BEFORE the street sweepers come to ensure you have a clean street! EXCESSIVE SAND: City will be sweeping boulevards & around roundabouts- there is a lot of sand out there! BROKEN CURBS: It’s inevitable some curbs will be broken over the winter snow removal ~ city staff WILL be identifying & repairing BUT it would help if you could email [email protected] with the location of any you see - we don’t want to miss any! PLEASE don’t rake leaves or sand from your lawn onto the street. This violates a bylaw & you could be fined.
-
Де побачити те північне сяйво, виїхати за місто?)
-
Я такого ще не бачила
-
О! Так я ще до поліції дзвонила робила репорт що в мене машину вкрали😂