Українська Манітоба
-
Прикиньте якщо він їх з готелю збирав,думав бабок підняти🤣
-
Принаймні, варто спробувати )
-
Користувач Jen, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Добре хоть не з..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім дуже дякую за підсказки. Я оплатила. Мою надію, що воно пройшло і не буде штрафу👍🏼
-
Хочу сказати, що й ворк/стаді перміти швидко роблять. В грудні робили дружині новий перміт, приблизно за 3-4 тижні надійшов новий. Навесні вже оновлювали стаді перміт доньці - пройшло три тижні і отримали вже новий поштою. Причому швидкість пошти теж на рівні - в понеділок лист був надісланий, а в середу ми вже отримали
-
Доброго дня. Кому потрібно підробіток пишіть в приват Моєму начальнику потрібна людина на вихідні на стройку Оплата 200$ день плюс 50$ на бензин. Оплата в кінці робочого дня. Готівкою. Будь ласка пишіть тільки по темі без дурацьких питань! Якщо потрібний підробіток то пишіть, якщо ні то проходьте далі! 🆘 Ось що потрібно : Привіт Джек Якщо вам вдасться знайти столяра з деякими навичками електрики, це буде чудово У нас є котедж, який потребує оздоблення Дошки сосни тунгові та гайкові Віконні лиштви Переставте заглушки І встановіть чверть круглої окантовки У мене є торцювальна пила, дерев'яна та цвяховий пістолет. І припаси. Я думаю, це два дні роботи (дві кімнати) для однієї людини Дайте мені знати, якщо у вас є хтось
-
-
Може кому-небудь знадобиться
-
Ми на юсб провід купували в Волмарті перехідник.
-
Аналіз крові та сечі. По тому аналізу крові кожного року він мені каже, що у мене холестерин зависокий, я йому кожного року кажу «ну ви ж в курсі, що мені пох» - «та в курсі, але я зобов’язаний вас проінформувати» 😂 Решту слів з вашого питання я взагалі не знаю.