Українська Манітоба
-
Я туди добавились щоб почитати правила !
-
Так ми знаємо дві мови в тому наша і сила над моцкалями ви цього дотепер не зрозуміли То що я виклала пост в групі де розмовляють російською це не означає що я підтримую рускій мір і всі хто там є підтримують весь цей жах що зараз відбувається в Україні Ви ж теж в тій групі є Я з вами не говорила російською мовою,я поважаю людей які розмовляють українською я теж перехожу говорити з ними на українській мові без проблем ,але з дитинства я говорю російською мовою і повністю на ній не розмовляти я ще не готова ,це вибір кожного і не вам мені писати якою мовою мені в цій країні розмовляти і де мені можна писати і де не можна ,якщо ви опріділяєте людей не по поступкам а на якій мові вона розмовляє то мені нема чого вам сказати !
-
Просто забувайте мову орків, чим швидше всі це зроблять тим краще.
-
Тоді не розумію до чого тут все те що ви виклали ? І що я зрадниця ?
-
Можливо ви праві ,але насамперед треба лишатись людиною і не вказувати іншим що і як коли і де треба робити 😉Бо зараз наприклад москалики вказують кому і як і де треба робити ,так довказували що їх НЕНАВИДИТЬ УВЕСЬ СВІТ
-
Усім доброї ночі Хто знає що то таке дивне з небом?
-
Тут фото з витримкою, воно насправді не так яскраво світиться, але все одно дуже помітно яскравіше ніж зазвичай уночі
-
Біля Royal Canadian Mint
-
Цікаво
-
Тут буває щось типу білих ночей
-
Того року наприкінці весни пам’ятаю було прям так досить світло вночі. Типу як вечір і так всю ніч
-
Вітаємо, Tpwnz! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)