Українська Манітоба
-
Я останнім часом замовляю на робочу адресу, дуже зручно, якщо є така можливість, спробуйте
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни, Ельф Бари та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаємо, Діана Остапович❤️! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня всім)) Підкажіть, будь ласка: я у Вінніпезі по прильоті буквально на кілька днів, а далі вирушаю вглиб манітобщини)) Скажіть, будь ласка, де я можу зробити медичне страхування? SIN я виробив в аеропорті Торонто.
-
Дякую, Дмитро!) Скажіть, будь ласка, там жива черга? За день реально буде зробити? Крім Ворк Перміту, паспортів та SIN щось ще потрібно буде?
-
Дмитро, а десь я читав, що в якомусь готелі для українців теж можливо пройти це все. Можливо маєте інформацію щодо цього.