Українська Манітоба
-
Лол,ну круто,хтось літом по 2 місяці жив,а зараз на мороз людей після 30 днів,"розумно"
-
Я чесно був в шоці з "наших" людей по готелях,не витерпів навіть тиждня,жахливо вороже середовище,українську мову почути просто неможливо.Здавав аналіз крові то до мене волонтерка нагло навіть не дізнавшись а чи я знаю ту мову почала говорити на російській.Дуже противне враження
-
Спочатку було більше. Зараз скоротили до 30 діб
-
А як то 40 днів в готелі?Тут жінок з дітьми випирають як 30 днів закінчилось
-
Я жив у готелі близько 40 днів. Ніхто жодного разу мені нічого подібного не говорив. При тому, що я розмовляв російською мовою, українську мову добре знаю, але ніколи нею не розмовляв, тільки почав практикуватися. Ніхто нічого мені не висловлював. Всі намагаються один одному допомогти і ситуація досить доброзичлива. Тут є конфліктні кадри в групі, але вони це роблять тільки сидячи на дивані, в обличчя щось сказати у них не вистачає духу, а можливо вони не говорять цього тому, що самі в це не вірять! Тож не переживайте, приїжджайте і будьте щасливі. Це ваше життя і вам вирішувати як його проживати!
-
То можливо так задумали? 👍🏻
-
Хто там про це думає... Мало людей розуміють що таке репутація, не кажучи вже про проблеми з законом.
-
Щодо історії із "тортом". Є схожа ситуація в GTA, але там вже буде вроді штраф (поки не підтверджено). Історію мені розказали знайомі, тому за достовірність не відповідаю. Хтось з новоприбулих пропонував зробити уколи ботоксом "на дому". Наша українська майстриня надавала такі послуги в Україні і тут почала, в GTA. На скільки я зрозумів, такі процедури досить коштовні в Канаді, то вона давала великі знижки. Місцеві українки користувалися її послугами та рекомендували бюті майстра поза межами комюніті. Прийшли дві філіпінки, відбули процедуру. Через якийсь час в одної почалась температура, вона звернулась до family doctor. Та їй сказала, що то може бути якась інфекція. Короче, філіпінка почала винити українську майстриню, яка колола ті уколи. Звісно, що наша майстриня не мала жодних дозволів. Long story short, зараз задіяли вже адвоката зі сторони філіпінки. Як будуть розвиватися події, поки не відомо, але людина вже думає гострити лижі, щоб їхати геть із Канади. Будь дуже обережні щодо індустрії краси! Багато послуг вимагають ліцензування. Якщо порушите закон, то можна, швидше за все, забути про ПР.