Українська Манітоба
-
Це ж не правда. Людина прилетить з онтаріо, її не поселять. Потратить велику суму на переїзд. Потім можливо таку ж назад. Ви його в себе вдома поселити і компенсуєте ці витрати? Якщо ні то не відписуйте нічого ніж отаке от радити. Вище ж написали що не поселять в готелі
-
ні, я платив зі свого за хостель
-
Наскільки я знаю не надають готель якщо більше 2 тижнів знаходились у іншій провінції (не важливо де при цьому проживали). Це те що нам казали по приїзду у лютому
-
Підкажіть будьласка, окрім сповістити сімейного і манітоба гідро, нам ще щось потрібно зробити якщо ми міняємо провінцію?
-
За тарілку рису
-
З 1 червня здається до sublet 2-bedrooms apartment з великим балконом. Оренда до 1 листопада, за бажанням, можна продовжити. Зараз квартира частково мебльована, якщо якісь позиції меблів вас цікавлять, то можна обговорити це під час особистої зустрічі. Так само є пральна та сушильна машинки. У квартирі можна мати тварин. Вартість 1200 $ + комунальні послуги. З усіх питань звертатися до особистих повідомлень. Апартаменти знаходиться за адресою 155 Maryland St.
-
Групо, вітаю. Підкажіть: де можна випити Апероль, ще й на літній терасі?
-
Вітаю.Допоможіть, будь ласка. Потрібен один пакетик смекти. Саме її. Можу купити, позичити. Бачу, що продається на Амазоні, але там доставка... Приїду в будь-яку точку. Потрібно маленькій собачці, будь ласка