Українська Манітоба
-
Якщо є договір, що нерухомість моя, я її продала, не розумію, в чому проблема. Чому їх не дозволять вивезти.
-
Так проблеми ж нема задекларувати, адже гроші чесно зароблені, просто мені треба вивезти.
-
ввезти можете. На вивіз здається потребує дозвіл НБУ
-
Я бачив людей які самі на ровері їздять на Вест Хоук або на Фалкон на одну ніч з палаткою. Такий собі ретріт у деяких.
-
Дуже надіюся, дякую
-
краще перепровірте, бо кажу що чула від людей, які вивозили кошти. ось погуглила, і не знайшла. є таке - chas.news/not/skilki-valyuti-mozhna-vivoziti-za-kordon-pravila-deklaruvannya-i-inshi-varianti
-
Доброго вечора. Можливо хтось має контакти україномовного marriage commissioner у Вінніпезі?
-
Тоді дочекатися закінчення військового часу хіба що, і можна вивозити?
-
Так ви ж ніби квартири не продавали?) Саме для вивозу коштів документів купівлі-продажу не достатньо, треба саме підтвердження, що операція була проведена через банківський рахунок, тобто безготівково. Такого підтвердження ( якщо його не існує), навряд чи вам хтось дасть. Ви ж і самі писали, що знімати потім по 100 тис в день. Тому то вже плутанина. Якщо є підтвердження банківською випискою + договір купівлі-продажу, то можна знімати в готівку і вивозити, лише то довго і теж невигідно через комісіі. Або в криптовалюту міняти, як вище писали. А якісь солюшени нотаріус - то щось незрозуміле.
-
написала, що краще перепровірити, бо це був досвід знайомих знайомих. Не буду зазря лякати, але це ж серйозне питання, краще запитати таможню чи почитати на їх сайті.