Українська Манітоба
-
Там інший випадок. То бізнес. При чому оголошення не від власників житла. Штучне підняття цін для українців. Ми бачимо випадки, коли новоприбулі українці перетворили на бізнес з повітря здавання оренди для інших українців і завищують ціни на 20-40% порівняно з ринком
-
Це було очікувано
-
Може здається що ніхто це не помічає і не цінує, але насправді це дуже круто що ви за цим слідкуєте якось і пробуєте боротись 👍 Неможливо уявити навіть як би тут все було якби кожен з нас приклався хоч на половину з ваших активностей. Можливо колись так і буде
-
А при чому я до щоденного спаму? Розміщала об*яву, так, могла її повторити, бо не здала квартиру. Ніяких попереджень чи видалення посту, якщо це порушення - видалили мене без інформації взагалі. Чи це нормальна практика?
-
Це ви теж про моє оголошення, так? Мені реально цікаво розібратися, тому що в мене це не бізнес, це саблет квартири з якої ми маємо виїхати. А перед наклепом можете ціну перевірити у комплекса. Бо, вибачте, одна справа вам здалась не така ціна і мене виключили мовчки з групи. А інша - це відповідати не мені і обвинувачувати. Трохи здивована чесно кажучи такою ситуацією
-
Це наклеп. Досить не очікуваний від українців в українській групі.
-
А ви самі чому не купуєте? Ви ж ніби як сраковозку дешеву шукали. Мені здається дешевше уже немає куди 😁