Українська Манітоба
-
Була свідком, як 2 працівники no frills погналися за чуваком, який вкрав піцу. Він просто пройшов повз касу і на зауваження продавця не відреагував - а потім як побіжить, а два пацана з магазину за ним, навіть коробки кинули, які розставляли. Це було як в американському кіно. Я вже до хати своєі верталася, то так трохи є відстань, то побачила, що вони вертаються, без піци..
-
То один піцу виніс, а потім за деревом втрьох з' їли 😜😂
-
Беріть хто скільки хоче. Якщо зробили раз і це непокарано- обов'язково прийдуть ще та й друзям про це розкажуть. Невже це так тяжко зрозуміти... Що до страхування - не я не впевнений, що у всіх бізнесів прям топові страховки, які покривають всі витрати при шахрайстві. + Якась додаткова робота для персоналу мабуть по оформленню, в поліцію і т.д. Моя думка.
-
Кожен власник бізнесу приймає рішення, як його йому вести. Якщо для нього пріоритет - безпека своїх працівників, то він запровадить полісі невтручання при крадіжці. І буде оцінювати ризики та вживати (чи не вживати) додаткові міри страхування від крадіжок. Якщо такого пріоритету у власника бізнесу немає, то він не буде запроваджувати таку полісі. Все ж просто. Але в Канаді у переважній більшості випадків у «нормальних контор» безпека людей - пріоритет #1.
-
Користувач AnnaKWinn, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Згодна, а я б щ..") не відповідає мові правил чату.
-
Соловейко розігрався))
-
Користувач AnnaKWinn, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А я б ще й в Ma..") не відповідає мові правил чату.
-
От мені цікаво, так просто пофантазувати: полісі в компанії - бий крадіїв! Я б збігла ще на orientation! 😂
-
Мені здається, то пріоритет більшості компаній по всьому світу)
-
Та я вже зрозуміла! 😂
-
«А я б» його підкошують?))
-
Я став свідком, як чоловік вибігав зі sportchek з хокейними ключками (десь штук 8) , а за ним хлопці з магазину з криками , що вони викликали поліцію і його знімають на камеру. Переслідували його метрів 30, він просто викинув всі ключки , показав непристойний знак і пішов. Яка думаєте була реакція хлопців? Вони сказали : thank you 😅