Українська Манітоба
-
Здаємо в саблет 1.07.2023 2-x кімнатна квартира За адресою: Winnipeg, 25 Daylan Marshall Gate St., новобудова. Квартира комфортна, сонячна сторона. Велика кухня - студія, гардеробна, пральна та сушильна машини в квартирі, є балкон. Кухня повністю обладнана включаючи посудомийну машину. В будинку центральне опалення з індивідуальним управлінням, дуже тепло, також є безкоштовний тренажерний зал. Район тихий, поруч школа, шкільний автобус забирає дітей з ЖК, поруч магазини та лікарня, супермаркет Walmart в пішій доступності.Всього -1677CAD+ 40 CAD парковка у вартість вже включено всі комунальні платежі (вода, електрика, опалення). my.matterport.com/show/?m=srHkMzWa5vL Кому цікаво за деталями прошу звертатись у приват, кому не цікаво прошу не коментувати, відповідати в группі не маю часу. Всім гарного дня
-
В будинках Edison Properties ціни різні. Є набагато вищі за ті, що ви написали. Просто незрозуміло, за які саме будинки ви ведете мову
-
Я це й мала на увазі. Що ціна за 1 бедрум може бути від 900 і до безкінечності. При цьому в нових будинках з сучасним ремонтом ціна може на порядок відрізнятися від старих, тому й зауважила, що за 1500 двушка - це теж норма по ринку, залежить лише за що платите.
-
Вітаємо, Александр Родовский! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Користувач Just_ERISS, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Наче така сама ..") не відповідає мові правил чату.
-
Оцього я не можу вам сказати, як само їх (вужів) позбавляли життя, не була свідком процесу… Тільки можу сподіватись що це були гуманні методи 🤷♀️
-
Користувач SamoillovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
-
Це дуже хороша і надійна авіакомпанія, багато разів літала, жодних нарікань. Про пересадку, у Вас Торонто кінцева зупинка чи Вінніпег?
-
Так це українська😂😂😂
-
Напишіть мені у приватні повідомлення
-
Привіт всім, можливо хтось шукає квартиру у Вінніпезі. Ми зараз орендуємо квартиру (1 bedroom), але плануємо повертатись в Україну тому шукаємо людей які зможуть арендувати її замість нас. Квартира гарна, з сучасним ремонтом, в гарному та спокійному районі, з тихими сусідами. В 5 хвилинах пішки є продуктовий магазин, магазин техніки, долорама. Також в 10 хвилинах пішки є Winners та Jysk. В будинку є підземна парковка. В квартирі є пральна машина, сушильна машина, посудомийка, мікрохвильовка та плита з духовкою. Ми платимо 1508$, але в цю суму входять всі платежі (інтернет також входить) окрім світла за нього платимо окремо. Якщо когось цікавить то пишить в особисті повідомлення, я вам надішлю фото та відео. Також в нас є основні меблі що потрібні для початку, то зможемо віддати їх зі знижкою.