Українська Манітоба
-
Користувач AndreyCryptoR, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Через місяць до Варшави
-
Доброго ранку , шукаю для себе кімнату , бажано у даун-таун, але розгляну усі варіанти, писати в лс. Усім гарного дня 💪
-
Користувач RodovskiyCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на yд..") не відповідає мові правил чату.
-
Онтарійський Вінніпег, як називають Оттаву онтарійці. Зима ще наприкінці березня-почаку квітня. Літо - волога духота. Часто буваю там. Даунтаун столиці вимирає після 4:30 вечора, бо урядові працівники йдуть додому. Однак, я особисто люблю Оттаву через цікаві музеї та галереї, двомовність, близькість до Квебеку (через міст), різні національні події, які там мають великий масштаб. Якщо ваша мета - працювати в урядових структурах або бути комерційним консультантом на урядових проектах - вам в Оттаву. Ну і для таких робіт дуже добре бути двомовним
-
Вітаємо, Христина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
О, точно - музеї в Оттаві суперові, бо національні, і їх там багатенько. Це єдине, чим я, як людина слабо вразлива до атмосфЕр міст взагалі (ну місто і місто, що знач «яке воно», дома стоять, машини їздять, генделики працюють, що ще) можу відрізнити Оттаву :)