Українська Манітоба
-
Hey , We moved to another town .. How we can change address on our health card?
-
Я це можу, район Grant park. Якщо зручно)
-
Тим часом в ООН «день мови орків»…..
-
Їх пост про теракт, який вчинили росіяни на ГЕС це також крінж нейпомівний (немає згадки росії, навіть фірмового занепокоєння там не має)
-
Келовна схожа на закарпаття, там неймовірно гарно і достатньо велике містечко, тому думаю проблем з роботою не мало б бути. Але думаю щось не так з тими квартирами бо таких цін там ніби не було
-
З 1 Липня ( дата може бути і трохи раніше за домовленістю) здається в саблет(заміна власника) квартира 2 bedroom з двома санвузлами. Контракт до 30.04.2024. Максимально безпечний район. Дуже гарно підходить для компанії або великої сім'ї. Квартира знаходиться за адресою 2600 McPhillips St, Winnipeg. ЦІНА: 1740 CAD. У вартість входить водопостачання, інтернет. Додатково сплачується електроенергія Парковка+50 CAD(за бажанням). Можна з тваринами, є спортзал. Техніка: пральна та сушильна машини.Також ця Квартира підходить на короткострокову аренду. Здаємо у зв’язку з виїздом на нове місце проживання ближче до роботи. Зацікавлені - пишіть на телеграмм +420721441927 або телефонуйте за номером телефону (431) 275-2030 matterport.com/discover/space/TSSeUho6RAJ Перейшовши до посилання можна переглянути апартаменти
-
Можливо, хтось знає відповідь на це питання: How much you withdraw from RRSP to use home buyers plan? Це запитали мене на податковій лінії, коли я намагалась їм додзвонитися, щоб верифікувати мою особистість. Але я не знала відповіді. Я намагалась гуглити та знайшла суму $35000 чи це та сума вона має розраховуватись індивідуально під кожного? В акаунті не бачу цю інформацію.