Українська Манітоба
-
Ну я це бачу. Мені за мої вкрадені веліки і не перетелефонували, я ще дивувався. Я і питаю чи може конгрес «пріоритезувати» цю справу?
-
Додаток GEM від канадської компанії CBC доступний безкоштовно через інтернет-браузер або телефон для streaming, або на вашому smart TV. Крім тисяч різних американських та канадських фільмів, тут також зібрано колекцію фільмів про корінні народи Канади. gem.cbc.ca/
-
Здальна праця
-
А якщо немає такої кількості поліцейськіх?
-
Один каже в мене стріляють з кулемету, а другий каже мені руку відрізають. То приїде до кого по пріоритету?😂
-
То вже справді справи погані, що так працюють. Добре, що обійшлось.
-
Висновок бо ніхто не приїхав і abuser is not detained
-
To file a complaint with the Winnipeg Police Service, you may: Come to any Winnipeg Police Service Centre. Write to the Chief of Police, P.O. Box 1680, Winnipeg, Manitoba R3C2Z7. Contact the Professional Standards Unit at 204-986-7242. Use this online form. legacy.winnipeg.ca/police/professionalstandards/default.stm
-
Так коли легально 0 реакції то нажаль може статися і таке
-
В тому справа, що пишу на українській
-
Тут банять за самосуд
-
Можливо це ваша нападниця www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-woman-charged-in-series-of-assaults-1.6865343 її випустили на поруки а вона далі за своє, дзвоніть в cbc кажіть що з вами сталось і що поліція не відреагувала, тут і так новин немає за вашу сторі одразу візьмуться і поліція вас ескортувати буде від дому до магазину з морозивом після такого ПР
-
Це вже другий раз. Пишу на Українській мові і таке вилітає
-
Як на мене вони не вичерпані а знехтувані