Українська Манітоба
-
Англійською можна володіти, а ось рівень викладання?) Можна CELTA здати, там відповідний рівень дадуть. Але навіть з наявністю цього сертифікату, на який треба вчитись і отримати лише в п'ятьох місцях на нашій землі, не дасть в Канаді майже нічого)) Бо є план, по якому за десять років у тебе є 4 сходинки у 1-1.25$ кожна, зі стартом у 22$.
-
Я вже мовчу про те скільки раз на ніч я забувала закрити гараж🫣 чоловік постійно на мене свариться, поки що нічого не сталось слава Богу🙏 В даунтауні буваю дуже часто, майже кожного дня, по роботі і дочка ходить в танцювальну студію: мій білдінг закритого типу, бо в нас наркотичні засоби є; а в доньки в студії в когось уггі вкрали тої зими… Хтось виставив в Брендон групі на фейсбуці вкрали велосипед 🚲 і лишили другій замість;) дуже чемні в нас крадії 😂
-
Вам правда треба прямо таки особисто " знайти ці пригоди " ?? Невже поки кожному " невіруючому" в бороду не дадуть то не повірять всі шо в даунтауні повний безпредел ? ))
-
Користувач cryptoTeachea, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
А от за це окремо 🤝. Хотілося б побільше матеріалів про мікроінвестиції в Канаді. Та інструменти якими користуються місцеві
-
Привіт, підкажіть як на разі справи з готелем у Вінніпезі для новоприбулих, його надають на 30 днів? І скільки днів наразі люди чекають на фінансову допомогу, щоб була змога щось орендувати? Дякую.