Українська Манітоба
-
Ви знаєте чи кривдили мене чи ні? Ви знаєте у яких ситуаціях була я чи мої близькі? Єдина жага яка є в кожної адекватної людини це жага до життя. Навіть є такий твір з літератури. Мені не дає спокою що моя мама або дитина можуть просто вдень йти спокійно в магазин і їх можуть покалічити. І так я зроблю все щоб їх і себе захистити. Це нормально. Хочу на вас подивитись в такій ситуації як ви будете виправдовувати нападника
-
Це не порада , це просто адекватний елементарний інстинкт самозбереження Ви дійсно думаєте що адекватна людина буде чекати поки ЗДІЙСНИТЬСЯ напад? Побоюючись якихось документів чи заборон ? Коли є ризик опинитись в лікарні і самому ж оплачувати лікування або ремонтувати розбите авто? Ви зараз серйозно?
-
Ну так в цьому блін і парадокс! На тебе будуть з ножем нападати а ти не маєш права себе захистити!??? Тікати? Ви серйозно? Якщо дівчина на підборах або якась жінка інвалід або бабуся І після цього хтось буде розказувати що протизаконно а що ні ? Спочатку хай закон застосовують для безпеки мирних жителів
-
Про крадіїв байків, якщо скажете, що просто знайти не можуть, то ось, наприклад, знайшов фотографії того чувака, якого за тиждень затримували "на гарячому" тільки при мені - тричі. Його відпускали максимум на наступний день, і він одразу продовжував. Скільки разів його реально затримували, навіть уявити не можна
-
В мене 2 місяця тому була ситуація, вийшла з банку, а біля банку магазин Canabis 🙉😅. Так хлопець (корінний житель) намагався з плеча сумку зірвати. Я йому підскакує зробила і він впав, ну і звісно ногами трошки дала. Так зупинимся автомобіль, вискочив чоловік канадець, а той гад втік. І каже мені - ви така спритна в сильна жінка 😂☝️, допомога потрібна? Кажу та ні))) і потім він каже тут камери і можуть вас наказати що його побили 🙉🙉🙉, але в таких випадках треба забрати і тікати, а не бити їх. Ось така історія, навіть якщо в нього був би ніж, то все одно я винувата, що в мене сумку хотіли забрати)))
-
Але спреї від собак повністю легальні. Але всі їх купують не від собак😅
-
А час на те, щоб розглянути цю справу(носіння спрею) поліція знайде? Бо на виїзд по нападу нема часу. А місце у вʼязниці знайдуть для того, хто спрей носить? Бо на крадіїв електробайків не знаходять, на нападників не знаходять.
-
Оператори 911 приймають повідомлення про злочини: там напад, там лясик вкрали, там скло в машині вибили... о, повідомлення про людину зі спреєм - по коням! Всі копи міста терміново прибувають на місце події 😁