Українська Манітоба
-
Вітаємо, Svetlana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Roman! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ride for Ukrainian Newcomers Ride 3,000 km in southern Manitoba in 30 days to raise funds for Humanitarian Aid for Ukrainian newcomers in Manitoba. The ride will be entirely self-supported with all the funds going directly to UCC Manitoba. Fred Enns - Bio - One of nine children born to immigrant parents who farmed in southern Manitoba. Attended small, rural schools before finishing high school in Winnipeg. Chose a career in teaching and completed my BA, B.Ed and partial MA. Taught every grade level during 35 years in the public school system. Bicycle touring has taken me across thousands of miles in Canada, the US and around the world. I consider myself fortunate and I am thankful to the many people who have enriched my life. Larry Gore - Bio - Born and raised in Albuquerque, New Mexico. Graduated with a BA in History and English and an MA in History from the University of New Mexico. Served two tours of combat in Vietnam with the U.S. Marine Corps. Served 12 years total, active and reserve. Employed by Albuquerque Public Schools for 30 years as a classroom teacher, teaching Political Science and History. Served as a U.S. National Park Ranger throughout the U.S. for 15 years. An avid touring cyclist, riding thousands of miles for many years. Route: July 18 City bike routes From July 19 Official start – Creek Bend Road, St. Adolphe, Niverville, etc. - to Aug 18 Ukrainian Pavilion. To see the full Day-by-Day Cycling Route - please scan the QR code How to donate? Information on the E-transfer will be forthcoming soon. Or you can write a сheque payable to UCC-MPC Box 3567, Redwood Postal Outlet, Winnipeg, Manitoba R2W 3R4
-
tsn.ua/exclusive/vona-dovgo-krichala-david-a-potim-i-sama-zgorila-kerivnicya-zagibloyi-u-krivomu-rozi-vchitelki-rozpovila-podrobici-tragediyi-2349298.html
-
Враження напряму залежать від очікувань , та того, чого ви шукаєте і що для вас є тригером та принципіальними речами . Мої всі очікування оправдалися на 300% . Для мене особисто тут дуже велика кількість принципів, які являються стержнем цього суспільства , частиною якого вас прям пряніками заманюють стати с першого дня у країни. Та тут є можливість дійсно стати частиною , і ніколи не відчувати себе «недо» будь що. Для мене дуже важливим є відчуття того, що ти маєш права , свободу та підтримку. Цінується дуже баланс життя- робота . Будь який труд оплачується , ніхто не буде вимогати працювати за ідею чи на «благо» компанії/країни/партії . Працювати за гроші , овертайм за овертайм . Люди мають розуміння культури та етикету . Причому як ділового так і звичайного , чихають у локоток 😂 іжа та різноманітні способи достати щось дешевше - це теж доречі частина суспільства . Канадійці люблять знижки та «deals» , і вони тут дійсно є . На любий смак . Якість продуктів - це оргазм всіх вкусових рецепторів . Ще що мене особисто вразило, різноманіття людей , на 10 квадратних метрів у громадських місцях будуть представлені усі кольори та культури . І всі один з одним поруч , культурно та толерантно. Ніхто нічого нікому не винен. Повага один до одного. Чи є тут піздець ? Так , в мене спиздили Єбайк 😂
-
Працювати за ідею це дуже популярно в корпораціях та різноманітних фірмах. Це вигідно бізнесу і це роблять. І це правильно
-
Зараз проходить ярмарка вакансій. На будівництво. Адреса : 935 Main Street. Ще буде до 13:00. Кого цікавить робота на будівництві - приходьте
-
Ні ні , ви плутаєте що я маю на увазі та ваши ідеали . Зрозуміло що ти хочеш працювати серцем !!! Коли тобі за це платять! Працювати за ідею - це працювати без грошей . Типу залишитися ще на 4 години у офісі , тому що буде якийсь «важливий» мітинг, та не отримати нічого . А якщо не хочеш - шукай іншу роботу . Тут овертайм це частина культури. Тому що платять за години .
-
Гроші то платять. Але без ідеї нічого не збудуєш
-
Тут якраз культура овертайму не дуже поширена, це фішка США.
-
Так , зрозуміло що окрім байку тут вистачає піздеця . Але це не суперечить моїм принципам, та моїм особистим враженням , тому що я цього очікував та знав куди їду . Що у центрі міста є жебраки та там небезпечно- я це знав , це не тайна , є усюди при у ціфрах шанси прописані що вас прибить можуть. Тому я особисто не обирав даунтаун. Чого очікують люди, які обирають сами для себе потенційно небезпечне середовище для життя - я не знаю . Но знаю що вони отримують.