Українська Манітоба
-
Я зараз ходжу на «велкам ту Брендон» то буквально на днях нам розповідали про те що просити милостиню протизаконно, тобто вони тим порушують закон, а не ви. Також зайшла мова за одного такого в Брендоні його всі знають стоїть недалеко Волмарту то одна жінка розказала історію що в нього якось знайомі її спитали що він на тому має то сказав 450000 в рік не знаю чи то правда за що купила як то кажуть))
-
Розкажете. Їдеш через пів України, можливості переоформити немає, бо електронна черга на 2 місяці вперед, і виписують тобі доручку. Їдеш до себе додому, чекаєш чергу, і при оформленні виявляється що номер кузова трохи не альо. Машина на штрафмайданчик, на тебе кримінальна справа. Конгретюлейшен блядь.
-
-
Не знаю. Сумніваюсь. Це досить серйозний бізнес, що носить певне національне забарвлення. Навряд чи туди хтось зі сторони заходить. Ну і правоохоронні органи на місцях теж мають певний відсоток за супровід діяльності. Тому… Хіба що ви з не дуже великого міста, де не представлена циганська діяспора. Тоді «ситну» нішу займають, звісно, місцеві
-
Та то більше про часи які були раніше, не про зараз. Ще з початку децентралізації у нас дуже почало місто покращуватись то я взагалі вже декілька років не пам’ятаю щоб бачила попрошайок саме, вже були тільки перед магазинами люди які збирають ото комусь типу на допомогу (але з того мають щось на скільки знаю) і бабулічки які продавали квіти.
-
Не попрошайки, а мафія яка тих попрошаєк використовує