Тільки не баньте будь ласка, як минулого разу просто за те, що я відповів на ваше повідомлення не так, як вам захотілося! Я зроблю скріншот відповіді своєї, щоб потім видаливши її ви не казали, що тут були порушені правила групи настільки, що викинули з чату навіть без попередження.
Окрім дійсно поганої работи деяких державних сайтів, та слабофункціональних додатків, наприклад, банків - дуже часто стикалися з дуже низьким рівнем сервісу. Наші перші картки в TD банку відкривали трохи більше, ніж 3 години(на двох). Потім виявилось, що одну картку працівник не активував, вони видавали нову. Потім ще виявилось, що мені не вніс номер sin та ще щось, а дружині вніс з помилками, то ж коли ми хотіли відкрити кредитку - довелось нести оригінали всі знов. Далі кредитки відправили на іншу адресу, теж з вини банку.
З податковою службою на привід бенефітів(one time housing benefit) були проблеми, вони казали що не вся інформація надіслана(і я бачив багато повідомлень у чаті, що так само у людей було, хоча всі дані були надіслані).
Потім мені ще тричі довелось дзвонити щоб веріфікувати direct deposit, хоча я відправляв форму поштою, а потім ще телефонував. Вони зробили помилку, а на других раз мабудь не зберігли інформацію. Потім для нарахування інших бенефітів, типу climate action, казали що нема інформації по дружині, з приводу доходу до приїзду в канаду, але його ми надали поштою, так само, і нафіть фото того листа в нас було. По телефону також ще півтори години додавали інфо, а після цього у акаунт прийшло повідомлення, що ця інфа відсутня. Знов дзвонили до cra, витратили 50 хвилин а потім вони сказали що вся інфа є, а лист був надіслан раніше просто, до оновлення. Цікаво, як це, бо лист електронний і пройшло з моменту оновлення інфо два тижні. А ще мені декілька разів казали, що ці помилки чи довге опрацювання може бути через те, що працівники протестують. Це взагалі не ок.
Коли розраховуєшся кешем на касі, особливо якщо сума велика, то можуть рахувати ну в разів 10 довше, ніж на це реально потрібно часу. Було таке, що навіть співробітника ще одного кликали, щоб перерахувати.
З приводу роботи поліції, яка на особистому досвіді взагалі ніяк не допомогла навіть при нападі на їх очах - я взагалі мовчу.
І ось ви кажете, що тільки по одному не робочому сайті писати, що країна відстала не можна. Зато самі завжди на всі випади пишете - канада надала мільярд грошей Україні, хоча могла б на свої нужди їх пустити. Хоча самі знаєте, що цей бюджет, і бюджет манітобських доріг це різні речі, і ніяк не пустити ті гроші на ці потреби.
Я не кажу, що тут все виключно погано. Але багато чого тут могло бути би набагато краще, особливо в плані сервісу, і на це не потрібні мільярди допомоги. І так, всі, хто приїхав - самі обрали цю країну, то ж розписувати тільки погане - не дуже. Але банити за те що описують реальне становище - теж не дуже.