Українська Манітоба
-
Бажаю Вам успіху на лотереї виграшів реального та практичного сенсу зі своїх скарг.
-
Вчора намагалась купити білети, але через сайт посередника (ну бо дешевше 🤭). Поки заповнювала дані вартість на 1 сайті виросла на 150$, на іншому вдалось заповнити і оплатити, а потім прийшов лист що бронювання скасовано 😭 Потрібно лише на офіційних сайтах купувати квитки, чи це просто мені так "пощастило" вчора?
-
Доречі для Swoop це літо буде останнім. Чув по радіо, що WestJet планує закрити компанію і всіх працівників перевести до WestJet.
-
Я не вам відповідав
-
Хочете аргументації? Можете вказати, чим відрізняєтесь від росіян зі скаргами на свій злочинний режим так як їх скарги щось змінюють
-
Я вибачаюсь перед учасниками чату за флуд, це вже буду останній раз . Тому що по-перше Канада не роція , в роціі люди не мають ніяких прав,окрім як дохнути від голоду,або на війні . В демократичному суспільстві саме так і вирішується, люди мають скаргу , пишуть її , якщо не працюю іде пікет . Ви могли це бачити на прикладі нещодавних пікетів від робітників уряду Канади ,і як бачити це допомогло . Пікет- це форма вираження незадоволення ,так само як і скарга . В роція по вам би просто постріляли . Бачити різницю ? В нормальному суспільстві скарги ,та пікети працюють , в авторитарному ні . Це як правильно підбирати одяг , дивлячись яка погода за вікном . Ви ж не будете в червні в Колумбія ходити в зимовій куртці ? Так само скарги не дієві в роціі ,там треба щось набагато радикальніше . А те що ви спитали є простою підміною поняття . Бажаю успіхів .
-
Різниця в тому що скаржитись тим самим новоприбулим українцям не поміняє нічого. Скаржитись ніхто не забороняє, не сподобався сервіс-пишіть скаргу, погано зробили ТО- пишіть скаргу, одна, дві , десять скарг напишуть і це допоможе покращити сервіс. Але писати скарги в чаті для новоприбулих, не зробить покращення. Ось і вся різниця.
-
У мене теж таке було. Починаєш оформляти білет - одна ціна . Доходить справа до оплати +250$🙈. З приміткою. " Соррі , ціна на ваш білет помінялась "
-
Як Вам вказали вище, ваші дії далекі від пікету та навіть від нормальної скарги — адже в чаті ніхто не займається тим сайтом. Ви б могли написати скаргу безпосередньо відповідальним особам, проте чомусь вибрали чатне пустослів’я.