Українська Манітоба
-
Ми платили в першому аеропорті за зайву валізу, 1 раз на весь шлях
-
Можете писати скільки хочете то ваша думка. Якщо ви купляли тут нещодавно авто то все зрозумієте, там де мало фото і скупий опис це майже 100% ребілт чи без сейфті , а як сейфті пройти то ізі😅 можна влетіти на пару тисяч легко не розуміючись в авто
-
Про Круз уже від багатьох чув, що ліпше навіть не дивитися на неї.
-
Я так розумію всі автобуси через центр міста їдуть, тому обрали центр
-
Ну то вам , а мені дуже сподобалось , у мене в Україні був Форд фокус седан то кобальт буде не гіршим.
-
Не знаю де купаються, але бачила, що люди пишуть що краще не робити цього, принаймні самостійно, бо течія. Взагалі треба в церкві питати. Але скільки тут була, то не чула, що купаються.
-
Ну і що це кіт у мішку? Більш всього ребілт чи сейфті немає
-
Чесно кажучи це саме розумне що може бути, просто потрібно поїхати і подивитися пару авто в живу , і потім все буде зрозуміло.
-
Щодо ціни я справедливо поставив без ніякої накрутки, даже трохи менше ніж вона мені вийшла. Так там дешеве, але якби так легко було то напевно тут ціни нижчі були. На своєму прикладі дивися авто від 6000-7000 около 5 штук і цей на голову краще був по тих нічному стані, хотя з них не самий крута модель і марка . Але авто щоб їздити а не казати тещо Тойота ліпша… так як це бу автомобілі і ще в не дорогому ціновому діапазоні.