Українська Манітоба
-
Дякую
-
А за оплату оренди, якщо я всі платежі онлайн роблю, то як мені підтвердити? І якщо платиш на половину з румейтом, то вказувати половину оплати ту що я вносив в ці податкові декларації чи як??
-
Як підтвердити: зробити собі в кінці року витяг з онлайн банкінгу, де буде видно ці платежі. Цього досить. І я б взагалі цим заморачувалась лише тоді, коли/якщо раптово попадете на аудит податкової і потрібно буде підтверджувати. Шанси потрапити на аудит дуже низькі. Коли просто подаєте декларацію, то вам же ж вірять на слово. Головне, щоб сума була точна і ви ніде б не збрехали. Щодо ситуації з руммейтом: нажаль, нічого не знаю, як в цій ситуації бути
-
Дякую, за відповідь)
-
Можна попросити у лендлорда додатково до виписки з банку папірець з підтвердженням, що оплату здійснював той то той то загальною сумою такою то. Багатоквартирні часто такі папери дають самі, або можна просити. Якщо в контракті прописано 50/50 на дві особи і вказано скільки знімається з кожного то взагалі проблем не буде. Якщо просто 2 імені але оплата з карти одного, то важче буде 2й особі щось підтвердити, і скоріш за все вона не зможе подати на компенсацію на свою частку. В той час як перша особа може компенсувати частину від всієї суми оплати за оренду(не рахуючи якщо є окремі оплати за сервіси, як вода, світло, паркінг)
-
Дякую.
-
Стосовно престижу іноземного ВУЗу питання. Знайомий закінчив університет в Ізраїлі (університет у ТОП 150 кращих у світі) та прямує літом до Вінніпегу. Як ви гадаєте, при пошуку роботи у нього буде перевага над закінчившими університет в Україні чи може десь в Індії? Чи це залежить від країни з якої приїхав рекрутер?
-
Не має переваги.. має значення досвід, знання і soft skills (це який ваш знайомий у спілкуванні з людьми). А країна з якої приїхав рекрутер, взагалі, ні до чого.
-
Вuрyшaю зaвтpa з Укpаїни, комy пoтpiбнi cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті)
-
Скоро приїжджаю до Вінніпега і планую працювати віддалено як український ФОП поки шукаю роботу тут. Можливо у когось вже був схожий досвід з пошуком роботи в ІТ, було б цікаво послухати. А то мене трохи лякали що тут без рекомендацій від Канадців та Канадського досвіду дуже важко знайти работу) .