Українська Манітоба
-
Насправді я також думаю не багато тих хто повернувся, я думаю більше тих хто залишається та пише по чатах як все погано в Канаді, але не їде назад до України чи ЄС 😂 ось таких я думаю все ж більше)
-
Аж ніяк. Відсоток тих, хто поїхали дуже незначний. На жаль, CBSA не має механізму розрізняти українців, які їдуть на відпочинок до Мексики і тих, хто їде до Європи і не повертається більше. Тому і відпочивальники з CUAET і ті, хто повертається, попадають у статистику тих, хто поїхав. Однак, кількість дуже незначна.
-
Ми теж на Garry, і будинок класний, і ціна адекватна. І все поруч
-
Хєвлєт пакард
-
Відповідно до Глобального індексу якості життя шість міст Європи та три міста Канади отримали найвищі рейтинги за такими показниками: стабільність, охорона здоров'я, хороша освіта, культура, приємний клімат, та зручність інфраструктури. Топ 10 міст з найкращою якістю життя: 1. Відень, Австрія 2. Копенгаген, Данія 3. Цюріх, Швейцарія 4. Калгарі, Канада 5. Ванкувер, Канада 6. Женева, Швейцарія 7. Франкфурт, Німеччина 8. Торонто, Канада 9. Амстердам, Нідерланди 10. Осака, Японія 10. Мельбурн, Австралія The Global Liveability Index 2022 pages.eiu.com/rs/753-RIQ-438/images/liveability-index-2022.pdf #canada #канада #життявканаді #українцівканаді #імміграція