Українська Манітоба
-
Ну ви ж додому зібралися як переможемо . Хочу вірити у перемогу найскорішу , але треба десь себе теж тримати . Якщо вам подобається ваш план- то чому б ні ? Якщо є мова англійська - тут буде легше , з мовою, ніж там де ви зараз без мови . Якщо мови нема , то різниця буде лише у 7 місячної зимі 😂
-
Людоньки, хто юзав масаж ( за рахунок бенефітів від роботодавця) порадьте куди можна піти? Так щоб добряче помняли ) І чи покриває цей « масаж по бееефітам» візит до фізіотерапевта чи хіропрактора ?
-
Мк Філіпс (204) 230-0144 Олександр Добре мне)
-
Хочу поділитись своїм досвідом відправки посилки Канада-Україна. Міст із дроф офом через Канада пост. Чому? Бо робітниці Міста пояснили, що машина, яка везе на Торонто забирає пакунки раз в тиждень/два. Якщо мені треба швидше, то через Канада пост до Торонто за 1 день. 1 кг, ціна 50 кадрів із кур'єрською доставкою додому. Мама отримала подарунок не через 3 тижні, а на тиждень раніше. Весь вміст посилки був повністю
-
80 здажться
-
Та воно то так. Дивлюсь на амазоні ном ціни. Просто вчора придбав і навіть страшно в руки брати його 😳 А чохол хоч який не який додав би впевненості. Довелось купити бо без телефону ні туди не сюди. Вчора вийшов з роботи, дістав свій старенький мі 10 а по екрану смужки і екран живе самостійним життям. Думав що ще рік принаймні протягне але нажаль😉