Українська Манітоба
-
В нас якось все дуже складно з керуючою компанією , власника ми ніколи не бачили … переписка лише по email з управляючою компанією … відповідають через 2-3 дні … якщо щось стоїть на балконі ( наприклад , стояв дитячий велосипед маленький) , то одразу фото , що буде штраф якщо не заберемо , бо по якомусь там пункті договору це на балконі зберігати не можна 😂.. тому я просто не знаю як правильно …
-
Підкажіть що то за магазин Safe Way?
-
Я вас зрозуміла , але це не проблема заплатити . Як знайти майстра , шукатти як handymen service
-
Там дешевше, ніж в Superstore наприклад? Я в Україні не ходила в Novus
-
Ви все маете. Визначиться з винним. Якщо ручка була зношена і зламалась від звичайної експлуатації, то зафіксуйте це доказами і відправте на Емаіл з вимогою виправити недолік. Якщо ви не прочитали інструкцію до вікна і зламали, то - гроші з заначки і до доктора Кідджіджі.
-
супермаркет, мені схожий на український Novus
-
там часто бувають різні акції на продукти… цінники тоді ставлять іншим кольором .. і такі продукти дешевші , ніж у Superstore
-
Ви давно тут проживаєте ? Або я щось не розумію ? Або все дуже складно ? Де мені подивитись фірму виробника на вікнах ?
-
Вітаємо, Patrick! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Біля нас недалеко і Safeway, і No Frills (входить до мережі Superstore). З власного досвіду, No Frills і дешевше, і частіше акції або знижки бувають на щось, але на деякі товари асортимент невеликий. Safeway більший асортимент, але дорожчий.