Українська Манітоба
-
Неее. Дехто хоче одразу паспорт Канади та купу грошей за сидіння на дупі рівно!
-
Нєєє, ну так не буває, треба хоч трошечки зусиль прикласти;) Трохи мову підтягнути мінімум до 4, пару років пожити на місці, розібратись що до чого, і потім все буде!
-
та тут теж є дешеві тачки, як і в США і там і там це буде шлак трошки. Тому порівнювати просто не корректно. а по зп, в мене і тут +/- 5000, але не мувінг. Тому я б сказав, що якщо бажаєте то буде у Вас і приус за 3 копійки і нормальна зп. Потрібно зробити для цього все
-
Ми дуже добре жили вдома, поки наш дім не зруйнували… отож до Манітоби також емігрують ті, хто шукає дім
-
В США ви не зможете іммігрувати взагалі. Хіба що ви висококласний професіонал і ви працюєте на акредитованого роботодавця, якому дозволили спонсорувати вас. Тільки через 2 роки після роботи ви зможете податись на грін-кард. Ще рік на розгляд. І ви повинні працювати на цього роботодавця. Про громадянство вже мовчу. Однак, це не світить більшості ніколи
-
Я вже колись писав, що років 8-9 тому зустріли сім"ю, яка вважала, що якщо Манітоба їм дозволила іммігрувати, то зобов"язана дати роботу відповідно до їхніх лікарських кваліфікацій, а не вимагати щось вчити, в тому числі навіть мову ))) І люди абсолютно серйозно це казали, проживши в Манітобі кілька років.