Українська Манітоба
-
Оголошення для батьків! 👉Вашій дитині від 7 до 17років і вона постійно грає ігри чи переглядає відео? Не знає чим зайнятися в вільний час? Направте улюблене заняття дитини у правильне русло! ✍️Запишіть її до нас на курси з програмування!!! У нас багато переваг👇 - Великий вибір курсів для дітей різного віку - Час підбираємо зручний саме для вас - Навчання захоплююче та цікаве - Викладачі з великим досвідом та індивідуальним підходом. По закінченні занять учні отримують сертифікат! Напишіть мені📲 та забирайте своє перше БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ в подарунок!
-
Це ви як визначили, за мовою спілкування?
-
Такого предмету у школах Манітоби не існує
-
Ми пройшли усю початкову та середню школу. Жодної пропаганди в школах немає. Нуль. Я вже про це писав. Батьки можуть заборонити дітям відвідувати навіть ці невинні уроки. Просто ставите відповідну позначку на формі, яку вам дитина приносить додому. І дитина не буде відвідувати ці уроки.
-
Донці у 4 класі розповідали що такі люди є і треба ставитися як і до інших. Наче не дуже навʼязливо
-
Нажаль дуже багато міфів про Канадську середню освіту.
-
Такого немає. Це міфи від наших іммігрантів. Останніх 20 років в Манітобі одна і та саме програма щодо сексуальної освіти. Ось знайшов навіть статтю про скарги щодо того, що навчальна програма застаріла www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-lgbtq-human-rights-1.5441724
-
І тільки 29 лютого 😂
-
Так тут не так вже й багато будинків. Це ж downtown. Зрозуміло що переважна більшість людей живуть в багатоквартирних будинках
-
Так, система освіти у Канаді добре піклується про дітей.
-
Розкажу про себе 🙂 Працюю на позиції csr 6 міс. Зараз проходжу навчання, щоб отримати ліцензію на mutual funds (банк оплачує навчання, якщо зацікавлений у працівнику). Маю екзамен за тиждень 🙂 З цим сертифікатом я можу подаватись на fsr, а це плюс 10-12 тис до зп. Тобто це тільки за пів року. Колега з мого відділення за півтора роки виріс до client advisor (зп 65 тис). Якщо банк зацікавлений у працівнику, то вони оплачують всі навчання
-
For now I agree 100%. Ми не зіштовхнулися ні з яким перебільшенням thanks God