Українська Манітоба
-
А вже 7 місяців пройшло як прильоту не чув
-
Аж додому повернувся сьогодні вночі 🥲
-
Даунтаун ближче до аеропорту , звук один в один як прильот 😿
-
💙💛 Слава Україні 💙💛 💵 Переставте свої кошти по всьому світу за кілька кроків 🏙️ Перестановка коштів між містами України ✅ Процедура триватиме 10 хвилин вашого часу 👨🏼💻Оплата інвойсів 🧾 Менеджер чек ❗️ Тільки безпечні угоди! 📈 Вигідні курси! 🦾Працюємо без посередників!
-
Hey Greeting Is there anyone living near Onanole? Riding mountain National park?
-
Добрий день. Здається 1 кімната в 2х бедрум квартирі в новітньому багатоповерховому будинку. Даунтаун. В будинку є тренажерний зал, кінотеатр, більярд, барбекю на даху, різноманітні лаунж зони, консьєрж. Панорамний вид на усе місто. В квартирі індивідуальна пральна машинка + сушка, опалення/кондиціонування. Панорамні вікна. Повністю нова кухня з посудомийкою, мікрохвильовкою і усім необхідним. Дуже світла і затишна. В іншій кімнаті мешкаєм ми: тихі, охайні та працюючі хлопець з дівчиною. (хлопець майже завжди на роботі 😅) Ціна 600$ + hydro Тільки на довгострок. За подробицями в лс.
-
Дякую, добудую тоді і продам 🤣
-
Я з 3 не сплю, цегельний будинок майже побудував з таким громом
-
В нас в будинку є Мішаня, але в мене алергія на котів і я не пускаю до себе 😿 Але годую і мацаю