Українська Манітоба
-
Вітаю всіх.Підкажіть освіта ПТУ як оцінюється і чи взагалі підходить до подачі на резиденство?Та друге питання на тему роботи,займаюсь ремонтом авто,рихтування та малювання,як знайти роботу в цій сфері і чи потрібні ліцензії?Дякую.
-
З приводу роботи-це дуже затребувано. Але обов'язково ходити самому ногами і питати, чи є в них для вас робота. Знаю кількох чоловік, які знайшли так роботу за кілька днів з гарними умовами потзп (не мінімалка). Не надійтесь на розсилку резюме, бо "в гаражах" резюме на сайтах не читають. Ліцензії не потрібні. Якщо захочете потім, то пройдете курси, що вплине на ваш рівень зп.
-
Я тільки готуюсь їхати,ще в Польші.Намагаюсь зібрати якнайбільше інформаціі.За розсилку навіть не думав,але побоююсь що англійської не вистачить ходити і домовлятися.Вчу....
-
Нажаль у мене нема такої людини в Канаді.Але дякую за відповідь.
-
Я все таки буду розраховувати на себе,англійська слаба,але це краще ніж взагалі без неї.То як вже не вийде нічого,доведется просити когось.І ще питання для дитини 4 роки садочок знайти можливо? Чи тільки все приватне і платне?
-
Дуже дякую за відповідь 🤗
-
Завчіть основні фрази презентації себе, про свої вміння,. Також, навіть через Гугл транслейт, а краще, чат з штучним інтелектом, прокрутить основні питання, які вам можуть задавати. Вивчіть їх, щоб розрізняти на слух. І пам'ятайте, що Канада-це країна емігрантів, не бійтесь, що погано говорите, чи з акцентом. З часом, буде ідеальна