Українська Манітоба
-
Доброго вечора! Здаємо 1 кімнатну квартиру у суборенду з 1 вересня. Ціна 945$+ світло(від 15-до 25 $, залежить як користуватися). Квартира в гарному стані, нова кухня, нова підлога(ламінат). Тихі дружелюбні сусіди. Можливо проживання із котиками. Дуже гарна автобусна розв'язка, зупинка біля будинку. Адреса: Winnipeg, 155 Traill Avenue.
-
www.facebook.com/groups/1947226105588815/permalink/3390442201267191/?mibextid=S66gvF
-
Вітаю,підкажіть якщо я закінчив тижневий курс навчання в Польщі і маю сертифікат,то може вважатися за trade certificate?
-
А що тоді підходить?
-
Ні.
-
Дякую.
-
Якщо вам треба лише на одну ніч, то заплатіть в готелі, що ближче до аеропорту. Ми свого часу теж ночували в Торонто, щоб діти трохи відпочили. То орендували на одну ніч бейсмонд з трьома кімнатами (бо нас п'ятеро) у приватному будинку недалеко від аеропорту.
-
За містом безкоштовно. В місті не знаю.
-
Я проживаю за містом. Це невелике містечко. Мені листи приходять тількі на РО Box. На фізичну адресу листи не надходять. Це мені пояснили на пошті.
-
Заселять, ми брали ніч у Торонто через червоний крест. Потім жили 16 днів у готелі Вінніпега