Українська Манітоба
-
Вітаю друзі ! В мене є дитячі речі в дуже гарному стані (деякі взагалі нові ), для хлопчика і дівчинки 12-18 місяців . Також трохи іграшок і стрибалка.Хто потребує - можу віддати , звертайтесь 🤗🤗🤗
-
Можна
-
Підкажіть будьласка,купив телефон у фідо під контракт на 2 роки 2 місяці назад,але я їм не користувався ще і приходять біли тільки за зв'язок,а за сам телефон рахунків нема,може його треба якось активувати чи просто чекати і прийде рахунок?у комплекті йшла сімка фідо навіщо вони її положили не знаю,хоча я вже як рік користуюсь сімкою фідо просто з іншого телефона
-
Про який сир йдеться? Кисломолочний чи твердий?
-
Так. Ще такий же в Костко продається.
-
Ще є з червоною етикеткою, він злегка солоний.
-
Кисломолочний я купую у Wallmart.
-
images.app.goo.gl/U7g2Z2UT7hnh2HrD8
-
Я купую виключно такий, тому що не люблю той зернистий у вершковій заливці, якого тут у магазинах повно. До того ж окрім сиру там багато домішок. Тому- лише творог, на який скинула посилання .
-
Я ходжу до Wallmart і в St.Vital і на 35 Lakewood Blwd. То в тих магазинах я находжу його біля паніру (Paneer), ті брикети поруч лежать на полицях. Також там побачите кефір тієї ж фірми , що і творог.
-
Допоможіть розібратися з таким документом як credit note. Як отримати повернення грошей, якщо організація надіслала лише такий документ. Може хтось вже мав досвід?
-
Доброго дня. Дозвонився до CRA з питанням, про завершення аплікації на Direct Deposit. При авторизації не зміг відповісти на питання про "Bankruptcy ... 20 years". Я не зовсім то і зрозумів, що від мене хочуть... Підкажіть будь ласка, що потрібно відповідати на це питання? І що це за питання про банкрутство?