Українська Манітоба
-
Психотерапевта хорошого та самому собі допоможи книжками та іншими практичними речами. Ніхто тобі не допоможе окрім тебе самого
-
Алкоголь не допомагає. Це як кокс, напочатку добре, потім коли вивітрилося ломка і більше доза і твоє життя перетворюється потроху у крєйзи пипл ин даунтаун
-
Серотонін, пішов б до лікаря отримав б антидепресанти та інструкцію що робити, щоб це не повернулося
-
Не прогадали, бо дуже схоже
-
Якщо ти без мотивації і нічого не робиш і подавлений, це не норма. Тести в інтернеті то таке
-
Ви можете вище почитати моє повідомлення. Спочатку від антидепресантів погіршується навіть стан, а вже аж після місяця йде покращення. І це за адекватного призначення та прийому. Я багато чого читала але я не психіатр а там дуже багато нюансів і це підбирається індивідуально.
-
Так кажуть коли все погано в житті
-
То про клінічну депресію тест, якщо там багато то це до психіатра та до таблеток. Якщо там не багато це не значить що ви такий весь одуванчик веселий. Просто з вашим настроєм може працювати психолог, або ви самі якщо любите книги, копання(конструктивне) в собі. Ніколи не знецінюйте свої емоції, проживати та приймати треба без цього ви не зрушите вперед. Те що вас щось не влаштовує і ви щось хотіли б змінити це вже добре(якби не так, нічого б не писали і не дивились думки інших на свою ситуацію)