Українська Манітоба
-
Здається кімната, ціна 795 кад + гідро + інтернет. Паркінг включений у вартість. Pet friendly. Адреса 175 st Anne's road, поруч з будинком Superstore, Freshco, Dollarama і кілька закладів швидкого харчування. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
На цієй стадії суд не коштує нічого. Вам треба вирішити для вас - 1. тікети були реально справедливі і ви просто бажаєте платити менший штраф чи 2. ви були праві і ви можете хоч якось аргументувати що поліцейський не прав. Між тими датами що написані на тікеті ви йдете в поміщення суда на Бродвеї і кажете що ви бажаєте: оскаржити тікети зовсім чи згодитесь з тікетом але прохаєте платити менше. Якщо ви бажаєте платити менше то вам назначать день коли суддя вам подзвонить по телефону і ви зможете пояснити вашу сітуацію і попросити знижку, чи якось розбити це на кілька платежів. З першим тікетом таке часто працює. Якщо ви вважаєте що поліцейський зовсім не прав - вам назначать справжній суд. Там, якщо вас знайдуть винною - вам можуть п додати до суми ще й витрати на суд.
-
Можуть п.. додати😂
-
Підкажіть будьласка Завтра вихідний, а воду ін клініки працюють? І чи є в них записи чи жива черга? І з малою дитиною нам в педіатрію чи в любу?
-
У тихому комфортному районі Garden City Здається кімната у 2 бедрумній квартирі pets friendly окремий сан вузол велика і простора кухня разом із вітальнею є балкон, з 1 Вересня по адресі 55 Daylan Marshall Gate, Winnipeg, MB R2P 2E7, Canada кому цікаво в приватні. Ціна 872 $ все включено(інтернет , вода, світло ,опалення)
-
Хтось писав що Канада запустила безкоштовний сервіс де модна онлайн звернутись до лікаря. Хтось знає де це
-
А куди відправляли, поділіться будь ласка, яка робота буває? І куди відправляли резюме на вичітку?
-
В такі моменти я дякую Богу, що мого сімейного не люблять канадійці бо він для них надто руд( а мені як свій) і я можу потрапити до нього в день звернення☺️
-
Ммммм
-
Ой , це не тобі . Це на тему консультації онлайн
-
Здам кімнату Адрес 15 Carlton 700 все входить. Є парковка басейн Окремий санвузал