Українська Манітоба
-
Це не моя особиста думка , моя особиста думка була - то що мені там лякливо , але може я кончений , і боюсь домів вище одного поверху . Мені було там лячно не від того, що я можу оцефрувати інформацію про статистику , яка є у вільному доступи ,а тому що там жебрак на жебракі і жебраком погоняє .
-
Війна - саме відсутність цього слова дивує у скигленні численних інвесторів. Канада відчинила двері без жодних умов, щоб надати прихисток тим, хто дійсно потребує. Нема тут примусу від Канади чи провінції залишатись. Тому так: CUAET з усіма бенефітами - це жест на підтримки України, який став можливим завдяки українській діаспорі. А інвесторам з Польщі без війни і страждань України ніколи не було б змоги тут опинитися. Тому, потрібно бути хоча б трохи вдячним.
-
Це обʼєктивні факти. Просто приїхали пани з Польщі і Німеччини, які чомусь вважають , що вони чимось кращі за інших. При цьому всьому, коли вони їхали в ту ж Польщу на полуницю чи на будівництво, то їм не давали і 10тої частини того, що організувала українська громада в Канаді. Більше того, в будь-якій країні Європи ви завжди будете другосортними з точки зору корінних жителів, а тут вам дали все і зразу, але виявилось, що тут не так все гарно як в американських фільмах.
-
Певно мій пращур встановив 😂
-
А ви знали про статую комара в Манітобі ? На тому тижні підходять колеги з Філіппін та питають, як перекласти mosquito на українську ? Потім показують, що тут є містечко Komarno, а в ньому велика статуя комара. Взагалі ніде не чув, шоб десь такі статуї встановлювали.
-
Так бачив. Чайок хцеш?
-
Хто їздить на blue той бачив 😂
-
Головна відмінність імігрантів раніше і тих хто приїхав по cuaet в тому, що раніше було довше і складніше, дорожче імігрувати але вони мали змогу спокійно продати все зайве, житло, машину й інше. А ті, хто приїхав як і я по цій програмі з родиною втратили все або майже все. Моя родина їхала до мене в Польшу на початку березня 2022 маючи лише 2 рюкзаки, один з яких це дитячі речі. Все "життя" матеріальне просто згинуло. Тому так раніше іміграція була легшою ніж зараз. Бо раніше це роками планували, а зараз ти тікаєшь від війни від бідності. Бо ти хочеш трошки і жити, а не лише виживати
-
Раніше 80% ( а може й більше) тих, хто зараз приїхав, не змогли б потрапити в Канаду за жодною з програм, навіть якби захотіли. Тому варто враховувати, що це дійсно прецедент і шанс на мільйон - приїхати, спробувати, зрозуміти, чи то ваше, і далі будувати своє життя вже зважаючи на ці висновки. Навіть при всіх жахливих обставинах, в яких зараз перебувають українці.