Українська Манітоба
-
То може війна нарешті закінчиться вже ?
-
Всім доброго дня, в мене склалась така ситуація: Я переїхав на нову квартиру, а з старої мені обіцяли віддати deposit damage 5-6 вересня, гроші не повернули і тепер як я пишу лендлорці вона просто ігнорить. Чув тут є компанія до якої можна звернутись в такій ситуації, але неможу знайти її назву. Може хтось напише її назву і через скільки часу після переїзду можна до них звертатись? Наперед всім дякую)
-
як продовжити Манітоба Health на дитину, якщо заявка на продовження study permit ще розглядається?
-
Так! Тут українське прізвище на українському прізвищі та українським прізвищем погоня 😂 Особливо прикольно, коли розмовляєш з кимось, питаєш імя/прізвище, воно звучить у вухо як «Сочак», просиш проспелити, дивишся на записане і така «тю мля, та це ж Савчук» 😂 Sawchuk з часом трансформувалось у вимов «Сочак» )) В таких прикладів повно, це перше що згадалось.
-
Ви ж розумієте, що якщо я заїду до Україн зараз як канадський громадянин, то мене вже не випустять, бо для України я громадянин України і є військовозобов'язаний. Ніхто на мій канадський паспорт дивитися не буде. Вже є кілька таких випадків. Люди поїхали до України перед 24.02 і вже потім їх не випустили. Хоча і мають канадські паспорти. Я знаю таких двох людей, один із Одеси , другий із Чернівців. Тут вже роботи втратили, іпотеку жінка сама ледь тягне тут платити. А з України їх не випускають.