Українська Манітоба
-
Питання зовсім не дурне. Дурні ми були, коли той лізинг підписували 🙈 Звичайно є два шляхи, перший - викупити авто і продати його комусь самотужки. Це більш вигідно, але ж треба мати, на що викупити. Другий - знайти когось, хто візьме на себе ваш договір. Дуже погано, якщо ви поклали значний даунпеймент, бо ви його назад не повернете, але краще, ніж кидати платити і потім розбиратись з колекторами і судитися.
-
Друзі, всім привіт, питання дурнувате, але стоїть дуже гостро. Маю лізингове авто, але не маю можливості його більше оплачувати. Договор кабальний, розірвати, наскільки розумію, неможливо. Питання, які наслідки можуть бути того, що я просто кину те авто на паблік паркінгу, і не буду за нього платити (окрім кредит скорів і тому подібного)?
-
Усі садочки у Канаді діляться на ліцензовані і неліцензовані. А вже ліцензовані діляться ще на кілька підгруп. Про неліцензовані садочки пожете почитати на офіційному сайті www.gov.mb.ca/education/childcare/families/family_info/unlicensed_childcare.html Я працюю над отриманням ліцензії. Усі документи, які потрібні для роботи з дітьми маю і можу надати батькам: Criminal record check, Police record check, 40 hours course, First aid and CPR, Child Care assistant certificate
-
100%
-
нажаль це не відповідає дійсності. Зокрема ст. 4 ЗУ «Про порядок виїзду з України і в’їзду гр. України» визначено Порядок оформлення документів для постійного проживання громадян України за кордоном. Сама процедура перетину державного кордону України врегульована "Правилами перетинання державного кордону громадянами України" і затвердженна постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 р. № 57 в останній редакцій № 934 від 01.09.2023
-
Ну у нас на районі до прикладу є квартира у якій спокійнесенько собі на стінах балкону намальовані прапор рашки, червона зірка і емблема роскосмосу. Літер z там немає (принаймні видимих), але позиція я вважаю зрозуміла
-
2 паспорта нельзя в Украине. Более того, в таком случае консульство Канады явно возразит участия в войне ее гражданина. По хорошему, вы просто инициируете ете выход из гражданства