Українська Манітоба
-
Привіт друзі. Я працював 4 місяці на компанію, потім змінив роботу. Як я розумію тепер від них треба попросити якесь підтвердження затруднення. Чи можете дати лінк на зразок такого підтвердження, бо на практиці в малих компаніях ні Джобс оферу немає нічого. Таке відчуття як на чорну робиш... Наперед вдячний.
-
Тиждень тому знайомі взяли файдо з 20 Гб мобільного інтернету за 40 дол плюс домашній інтернет Shaw fiber 500 теж за 40 долл на місяць для користувачів файдо. В подарунок 150 дол кредиту, тобто три місяці інтернету безкоштовно. Ідіть до роджерс і запитайте за цю акцію
-
До 21:30
-
В суботу вже розіграш.
-
Це типу в суботу треба купити білетик? Чи як це працює? 😄
-
Перепрошую, а де саме вже працює?
-
Спробуйте своє щастя. Зіграйте в лотерею. Вже цієї суботи розіграш Lotto649: залишилось всього чотири шари один з них золотий. Тобто зі всіх проданих квитків в Канаді буде один гарантований виграш на суму $62 неоподаткованих мільйони. Квитки можете купити практично у кожному магазині та на заправках, а також онлайн або через додаток. www.wclc.com/home.htm
-
Наступної місяця перксиляюсь. Потрібна порада який домашній інтернет краще всього підключити і які там розцінки/акції. Також цікавить чи є десь тарифи мобіла-домашній інтернет щоб було дешевше
-
Знову я Підкажіть , лендлорд (globe pm) запланував перегляди нашої квартири для нових людей , так як ми з’їзжаємо. У цей день нас не буде вдома , чи безпечно це , якщо вдома документи та інше ? Постійно переносити теж не хочеться, хвилююся тільки , щоб не було інцидентів )