Українська Манітоба
-
Підкажіть, може хтось стикався з таким. Придбали у дилера авто в кредит із сейфті. При продажі запевняли, що працює абсолютно все. Через декілька днів користування зʼясувалося, що не працюють парктроніки. Дилер сказав привезти авто на діагностику . Пізніше передзвонили і сказали, що не мають обладнання і треба везти авто до офіційного дилера. Питання. Хто має сплачувати діагностику та ремонт, якщо авто придбане менше ніж місяць як?
-
А сам дилер вам що сказав?
-
Подивіться договір, там як правило вказано, що «покупець немає претензій до стану автомобіля і тд.», якщо ви це підписали, то можете хіба відгук негативний написати. Хіба що менеджер совісний попадеться і піде на поступки, але це наврядчи.
-
Ще поки нічого. Тільки мала дзвінок від їхнього сервісу мала дзвінок. Сказали вирішувати це питання з менеджером, котрий продав нам це авто. Він поки на дзвінок не відповідає. Але через пару годин їхатиму забирати авто і дізнаюся. Зараз буду читати контракт. Хотіла почути думку спільноти, можливо хтось мав схожий досвід.
-
Знаю одне містечко де підпільно годують добрими хачапурі) Інфа в приват😎😈)
-
Якщо дилер відомий, то можете тиснути на те, що понаписуєте їм гнівних коментарів у Google та на інших платформах. Може це добавить менеджеру мотивації запропонувати Вам якусь компенсацію.
-
Офіційний дилер Volkswagen.Та він при купівлі авто просив гарний комент. Але при продажі авто було не помите і ми домовилися, що лишу комент після вирішення того питання. Зараз ще й парктроніки додалися 🙈 я щось ще від фінансового спеціаліста при оформленні кредиту почула про якийсь термін, коли я можу повернути це авто і взяти інше, якщо буду не задоволена. Нібито місяць… буду перечитувати договір🙈
-
Я так розумію, що авто, яке ви купили якогось іншого бренду. З таким ставленням, не дуже зрозуміло за що йому гарний комент писати.
-
Якщо комусь буде потрібно, можу поділитись нашим досвідом відпочинку в Домінікані, ми на карибському морі, район Ла Романа 🏝️ Ну або ж можу сюди написати, якщо є потреба в цьому)
-
Staples