Українська Манітоба
-
Добрий день. Підкажіть як можна переслати документи з України до Вінніпегу? Можливо укр поштою чи інші варіанти.
-
t.me/uccmb
-
Вам у сусідній чат, знімають однаково - 100 балів
-
За проживання нічого не знімають, тільки за навчання або роботу
-
Зазвичай у Манітобі або 7.5 годин на день або 8 годин на день. Як правило 30-60 хвилин на обід. Час на обід не оплачується. Десь робота починається з 8-00, десь 8-30, а десь з 9-00. Звичайно, я маю на увазі роботу десь у офісі, виробництві тощо. Якщо це будівництво, то там є свої стандарти до тривалості робочого дня залежно від міста та місця в провінції
-
В економіці немає нічого безкоштовного:)
-
Є люди ,які без англійської зварювальниками мають від 25$ в годину + фулл пакет , а є такі як я що ніби і англійську знаю не погано (6-7) і теж стартанув з 23$ ,зараз 25$ . А є що і з ідеальною англійською люди працюють за 16$ . Так що таке , все більше залежить від випадку ,фарту,скіла .
-
Десь наберусь часу і напишу тут трохи тексту
-
Дмитро, тут срачу, вибачте за слово, більше. На рахунок роботи: без мови - будь ласка, головне нікого не слухати, вірити в себе і в свою ціль і все в тебе вийде. У мене дружина знала два слова по англійські коли приїхали. Та все ж таки, попри це працює в садочку, і рівень мови наздоганяє, а то вже й перегнав мій рівень.
-
Бо біда в тому, що у групі море людей, а досвідом діляться одиниці.