Українська Манітоба
-
Winkler, MB
-
Податки всі сплачували, державний апарат працював, економіка мала б процвітати?
-
Якось гуляли у парку, то дві канадки говорили, що українські жінки у Вінні задають моду на одяг, зачіски та бюті послуги, і що треба на них рівнятися :) Так що не здивуюся, якщо за 3-5 років українці залишать відчутний слід у житті Вінніпегу на всіх рівнях.
-
Так і лишилося
-
Коротше в Україні не погано, якщо є мозок та бажання, а якщо прогавив свій час то це вже твої проблеми. В мене знайомий інженер по проектуванню труб водопостачання, як він жартує, сантехнік, він не каже мені свою зарплатню щоб мене не ображати. Якось так…
-
Я завжди думала, що співробітники IT сплачують податки в Україні в розмірі десь біля 20%. А в цій групі часто згадують про ФОП, в такому разі який податок?
-
Це була відповідь на питання - що вивчити в Україні щоб заробляти стільки - я відповів. Те що вчителі мало заробляють - так це погано хто з цим сперечається. Але знову ж таки ті вчителі що вчили мене на більше напевно не заслуговують. А свою доньку я віддав у частну (одну з найдешевших) шкіл у Харкові (приблизно 3000грн на міс коштувало) тож там я бачив вмотивованих вчителів і зп напевно в них відповідна. Це було видно
-
Так як щодо вчителів, які вас вчили і які платять податку не 5%, а 19%? Вони не повинні мати права на краще життя? Не розумію, чому відразу дають приклади професій, які найвище оплачуються. Так і в Канаді тоді, давайте, рахувати від професій нейрохірурга, який має зарплату $500-600К