Українська Манітоба
-
Це не моя точка зору, а реальність, на жаль. Так, відбувся буст, але тільки окремої, невеликої частини працездатного населення. Ці люди витрачають свої надприбутки в Україні. Однак, корпоративні гроші не попадають в Україну на 100%, а в більшості опиняються на рахунках за кордоном. Тобто податки з тих грошей не йдуть до України. Саме ці податки є критичні для бюджету України, а не те, що ІТ-шник пішов і купив дорогий сир чи вино в магазині. Хоча ІТшник має повне право вважати, що він чи вона "рятують" цим українську економіку )))
-
Дякую, подзвоню їм
-
Mj roofing
-
Я все-таки вважаю що це ваша власна точка зору. Я навіть погоджусь що це трохи грей ерія коли великі компанії мають безліч контракторів але це лише означає недосконалість законів але щодо зниження податкового навантаження на іт це однозначно було таргетовано на іт у тому числі і це дало буст іт в Україні що дало змогу по-перше людям гідно заробляти по друге державі мати чистий валютний дохід від чого виграли так чи інакше усі. Тож це благо а не горе.(чисто моя точка зору)
-
А де зазвичай такі лістинги можна відшукати? Якась група на Фейсбуці?
-
Так, так, так. Носити шинглі та збирати сміття - усі можуть
-
Так
-
А беруть без досвіду мануального взагалі? :)
-
Дякуємо Канаді
-
Зараз на руфінгу дуже добрі гроші - але потрібно працювати і в інших сферах - 19-20$ зарплата на початок - просто шикарно.
-
❗️Канада виділить Україні $650 мільйонів з яких передасть більше танків «Leopard 2» і введе нові санкції проти РФ, — CTV News. Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy is meeting with Prime Minister Justin Trudeau and cabinet on Parliament Hill, where he will give an address. Ahead of that, CTV News has confirmed the federal government will announce $650M in additional military assistance, including supplying more Leopard 2 tanks. Follow along for live updates. www.ctvnews.ca/politics/a-very-exciting-day-zelenskyy-on-parliament-hill-trudeau-to-offer-650m-in-ukraine-aid-new-sanctions-1.6572802
-
Thats far from truth. Хтось десь мутить схеми. Це буде завжди але більшість працюють чесно за умовами наданими державою. І держава надала такі умови не просто так бо це дозволяє залучати валюту до країни. Ми тут не великі економісти антикорупціонери. Тож не треба намагатися щось комусь закинути базуючись на власних переконаннях.
-
Батько має 20 років досвіду на руфінгу. Якщо є питання- звертайтесь. Але працюють добре не тільки українці
-
-
ІТ в Україні працює за схемами для уникнення податків. Компанія оформляє ФОПів, які є фактично працівниками. Це порушення законодавства. Однак, правоохоронні органи закривають на це очі, бо корупція. Я вже не кажу про воєнний час, коли зараз вивід грошей з України неможливий, і ІТ компанії почали обходити обмеження НБУ, використовуючи різні платіжні онлайн-системи. Вивчити нову мову програмування можна за кілька місяців. Кажу це з досвіду. Виростити урожай та продати його на фермерських ринках - це титанічні зусилля. В Канаді фермерство також має купу податкових пільг. Однак, мені точно легше платити 40% чи 45% податку від моєї роботи в ІТ, а не працювати на фермі, бо я б там точно не зміг працювати.
-
А я зрозумів. Тобто це тільки у іт шників все просто і вони не мають права на таке