Українська Манітоба
-
Запахів немає?
-
Ковід як такий, як і застуда, не лікується Лише можна полегшити стан, знявши симптоми Швидкого одужання Вам!
-
То ви собі самі діагноз встановили? Чи тест зробили?
-
Так то може бути і грип типу А, до прикладу Чого лише ковід?)
-
Я памʼятаю перші 3 дні темп 39.5, і кістки ломлять наче каток проїхав, потім темпа була трохи нижча і запахи пішли і вкуси. Така люта дичина ну її нахер, я ще в Україні перехворів з дружиною
-
5-7днів наче
-
То до мʼякшого місця та для заспокоєння, що щось прийняли…
-
Але не впевнений що це дуже ефективно
-
Ну наче там як при вірусній цинк і ще щось прописують а також щось типу аспірину для серця
-
Взагалі пити багато води треба, думаю усі це знають
-
Наче виі праві але це виглядає логічним. Гірше точно не буде. Мені таке прописував лікар
-
Так. Мені призначали для розрідження крові саме. Низькими дозами. До речі в Канаді він у вільному продажу саме як знеболювальне/проти темп.
-
Ну аспірин ніхто (в розвинених медично країнах) вже не прописує, бо то ж не добре. Його більше полюбляють виписувати у пострадянських країнах. Тим паче, що цей препарат має дуже різні властивості при різних концентраціях. Тобіш мала доза впливає на організм по-одному, а при великих концентраціях - то вже взагалі інший вплив. При одному із варіантів препарат розріджує кров, а при іншому - знижує температуру. Тим більше, що і при тому, і при іншому варіанті є не дуже добрий вплив на кровоток. Вам вираховували лікарі дозу препарату, виходячи із Вашої ваги, чи просто назначили умовно 2таблетки 2р/день?
-
Головне, щоб для дітей був заборонений, бо то отрута для дитини. А дорослі хай купують, що бажають)) Деякі ж вірять в силу БАДів, до слова, і в гомеопатію)) тому для дорослих то не так критично))
-
А що значить " роботадавець робить мАч 100? По логіці тексту, він подвооє, але навіщо він то робить? Це ж йому не вигідно...Чи це якийсь особливий бонус? Якщо роботодавець все аодвоює, то всі б відкладали ще більше і більше. І цей же пенсійний можуть відкрити тільки громадяни чи особи з пр...бо нам воно поки не світить