Українська Манітоба
-
Так, це і про нас також. Просто в нас зоча б дітей з родин ну останні 100 років не забирали. Ми однозначно травмовані. Але ті діти що зростали в інтернатах 90% опиняються в проституції, стають наркоманами, алкоголіками і кримінальними діячами. В нашій родині літи жили 4 роки, і повірте, побороти оту травму можна тільки частково і надзусиллями. Приймаючи, навчаючи, будуючи відносини і показуючи їм що вони цінні і вони люди. Це от так просто фін допомогою не вирішується.
-
Ідіть її запитайте.
-
Тільки driver license ношу, навіщо все з собою таскати не ясно.
-
Скаргу на що? Що вчитель розказала історію про корінних, смішно, тема закрита, мені це не цікаво. Ні ваша думка ні чиясь. Те що проблема в Америці і Канаді з бездомнити і так всі знають.
-
-
Я крім Еміратів поставила в приклад країни Європи. Я була в усіх, крім Іспанії/Португалії. І ніде, навіть з існуючою наркоманією, немає такого жаху, який робиться у Вінніпезі. Можливо, коли я куплю машину, і перестану використовувати 6 авто усів на день, мій погляд на світ стане більш рожевим. Але поки я кажу те, що є в наявності. Системна проблема, яка не вирішується. Багатьох українців, які приїхали в Вінніпег це налякало, і вони перебрались в інші провінції просто заради безпеки
-
Я написав тема закрита, мені ці проблеми не цікавлять.
-
Можливо тому, що я знаю вже "в лице" кожного неадеквата і наріка. Так, за рік не вирішити, але ж можна ввести правила/закони, щоб убезпечити людей, які користуються транспортом, а також самих водіїв. Якщо безкоштовно даєте голку, то давайте і безкоштовний парк атракціонів, де ловити глюки і відходняки, а не пускати в люди.
-
Так, проблема складна, але вона погіршується. За 2022 рік % людей, що емігрували внутрішньо Канади в інші провінції перевищила 30%. Був недавно великий випуск в новинах, а влада Манітоби планує збільшити кількість населення в Манітобі до 2030 року до 2 млн. Цікаво як?
-
Скаргу на те, що вона розповсюджує брехню про те що бездомні непрацюють і плодяться бо їм виплачується міліони/міліарди і про перекручену історію. Проблеми з бездомними не тільки в Канаді чи Америці. Я так підозрюю, що це ще один "унікальний" урок від манітоба старт
-
Дмитро написав, про Емірати і Нідерланди. Цікаві протилежні приклади. Так як з Еміратами нам явно не подорожі, то можна дивитись в сторону Нідерландів, що і Канада робить, і основна ідея в Нідерландах це збільшити толерування до наркозалежних, щоб вони легше могли шукати способи вирішення своєї залежності, але як тут збільшити толерування якщо кожен другий імігрант розповідає, що він знає всіх наркоманів і вони його хочуть зарізати вже цілий рік
-
Вітаємо, Karyna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я вибачаюсь.....а за що їм безкоштовні наркотики? Щоб не грабували людей/магазини? Чи щоб мати ++++ голоси на виборах? Бо мертві ж не голосують.... І так, я вважаю, що я як окремо взята людина, і як платник податків, маю право на безпеку. А то виходить толерантність до наркоманів, і пофігізм до звичайних людей