Українська Манітоба
-
Увесь ваш досвід, з яким ви порівнюєте Канаду, в більшості з України. Однак, через те, що ви не знали масштабів проблеми в Україні, ви цьому дивуєтесь в Канаді. Якщо б ви знали про кількість наркоманів в Україні та відсутність нормальних програм реабілітації, то ви б по-ішому на це дивились у Канаді.
-
Продам диван, 650$, купували за 950+ такс, диван після киці, користувались мало, як новий, також продам ліжко платформу queen size, 100$, на ліжку видно сліди киці, тому ціна відповідна, також матрац queen size, FIRM, матрац шикарний, був весь час в протекторі, купували за 850$ + такс, продам за 650$, якшо візьмете ліжко + матрац, ліжко віддам дешевше, продаю бо хочу кінґ , тільки самовивіз, але зможу бути вашим грузчиком
-
Define "пересічний". Поки не приїхали новоприбулі з України, я не чула ні від однієї людини з моїх знайомих, щоб їх це сильно торкалося як проблема. Я особисто завжди вважала що тут у Манітобі проблема набагато менша, ніж у Альберті чи BC, де наркоторговці набагато агресивніші і де велика проблема батькам захистити дитину у школі від їх впливу
-
ну от все познається у зрівнянні в тому і сенс, що новоприбулі бачать те, чого не бачать жителі, які вже до цього всього звикли у нас була різка зміна умов життя, тож констраст між минулим і теперішнім помітити дуже легко повірте, я коли побачила скільки безхатьок в Торонто, я також подумала, що в Манітобі все ще не так погано, але це все одно не відміняє того факту, що порівняно з Україною, в Вінніпезі набагато більше цих наркоманів, що і бросається у вічі, і про що ми постійно кажем
-
В моєму випадку є чітка дата звільнення і не має відповіді коли візьмуть. Коли будуть готові всі документи, якось така відповідь
-
Привіт усім. Підкажіть, як з роботою в Манітобо? Планую приїхати на довгий строк
-
ті люди, що тут залишаться, також звикнуть до цього всього, мабуть але причина того, що новоприбулі постійно ниють про це, це те, що в нас такого немає, ми до цього не звикли, ми не звикли бачити полумертву сім‘ю наркоманів, що перетворили bus stop на свій будинок, от і все тому ми і кажемо про це постійно
-
Ви можете зациклюватися на негативних речах, можете на позитивних. В Україні на жаль негативних набагато більше, але це не конструктивна розмова сидіти і порівнювати. Звертайтесь до міста, до вашого депутата, ідіть волонтирте чи працюйте на відповідну організацію щоб допомогти з проблемою.