Українська Манітоба
-
А не мобілізовані - не люди, за вашою логікою?
-
Ми не про рожеві окуляри. Ми про те, що МОБІЛІЗОВАНИХ відправляють без підготовки.
-
А доведення того, що людина дійсно загинула, а не пропала безвісти - це ще цікавіший квест. Потрібно наймати адвоката, щоб пройти ці всі девʼять кіл пекла з нашою бюрократією. Уявіть собі маму, яка не може похоронити сина, бо відповідні служби відмовляються видати належні документи. Це все особистий досвід близьких мені людей, а не якесь русняве ІПСО, на які деякі люди люблять посилатися.
-
Жиза. ТЦК отримують за мобілізованих премії. А також тцк отримує зарплату мобілізованого, через те так багато пропавших безвісти
-
Історій безліч, у мене родич так загинув. Так, він пішов добровольцем але не в перші дні і їх відправили без належної підготовки в тил до ворога. Два тижні і людини немає. Зніміть рожеві окуляри, в багатьох випадках ми ні чим не кращі за русню, яка використовує людей як гарматне м’ясо.
-
А де я сказав, що там все прекрасно?
-
Чого ти тут якщо там все прекрасно ?
-
І до речі він вже зелі. А статтю читав? Його призвали і він повістки роздавав. Народ, ви хоч іноді думайте, що читаєте. І робіть якісь висновки окрім переказування всілякого лайна. Чи голова тільки для того щоб у неї їсти?
-
Тут просто гівноканал. Я навіть не дуже хочу перечитувати тут статтю. Це щось доказує? Скільки у вас друзів мобілізували? Скільки з них потрапили на передову без підготовки? У мене безліч друзів і знайомих мобілізували. Звісно, якщо служив колись, мається на увазі не строковиків, могли і вперед відправити. Знайомий, який ніколи не служив, 2 тижні - (показав себе як відмінний водій) - ДШ на хамері їздить з кулеметником. Безліч історій. Та серед них - жодного, кого зразу відправили без підготовки. Я не маю на увазі тих, хто пішов у перші дні добровільно.
-
Це саме препарати від opioid overdose “Narcan”/naloxon в спеціальних кейсах в середині яких знаходиться шприц та спиртова серветка… Наркотики тут від держави не роздають, тільки препарати які полегшують dope sick
-
tsn.ua/ato/kinuli-na-peredovu-bez-pidgotovki-podrobici-pro-mobilizovanogo-z-ternopolya-yakiy-buv-na-fronti-5-dniv-i-zaginuv-2268532.html
-
Щось смішного написав?
-
Ахаха ну ок
-
Відправляють після навчання. Вийняток- спеціальність. Тобто: хороший водій(немає значення чи служив) тиждень і ти там. А так… після навчання, нехай і поганого
-
Туди відправляють людей яких зловили на вулиці. Менше дивіться телемарафон.
-
А ви хто ? "Патріот але нехай воюють інші"?
-
Я б вам радив таке не говорити. Ви або бот або москаль какаяразніца
-
Люди боряться за незалежність своєї Держави! А не «гниють під Бахмутом»