Українська Манітоба
-
В Україні по чорним поняттям торговля наркотою - шерсть. Що в свою чергу робить невиносну відсидку для цих людей.
-
Є звісно криши, цигани і ТД. Але це мізер порівняно з тим що тут. Я жив у Рівному, на тройці, мокотуві в Варшаві і Вроцлаві. Ніде такої залупи як тут за день - за все життя не бачив
-
Звісно немає. В Україні зараз за здачу навіть дають винагороду - і це за здачу маленьких бариг
-
Ну з приходом телеграма так. Але тут просто стоїть людина на вулиці або у себе в будинку і продає. Тобто є особа , яку всі знають але поліція нічого не робить
-
Є люди які в Україні купували наркотики ? Травку наприклад чи щось інше. В Україні ти не міг купити наркотики просто пішовши до бариги, це анріал. Чужій людині ніколи нічого не продадуть. Тут же бариги буквально стоять на вулиці і торгують за нал. В чому проблема запакувати і посадити ? Всі знають хто це
-
Ну а "толерантним" розказую два випадки, це тільки за останній тиждень. У автобусі БЛЮ наркоша-молодик причепився до двох братів. Було зрозуміло, що старша дитина везе меншу на заняття. Так от той наркоша в одну хвилину щоб гиготав, а в наступну вихватутвав кастет і машав кулаком біля лиць цих дітей. І повірте, навіть старша дитина була розгублена від того. Другий випадок, в 11 маршруті. Дівчина-канадійка, років 12-13, їхала явно із школи, і наркоша 40+ з любвєобільним бажанням познайомитись і погуляти з нею. Так от всі ті, хто гигоче і захищає ту мразоту, ви б хотіли такому досвіду своїм дітям? А що я....роблю, що можу.,.і кожен раз в голові думка "....тебе посадять або депортують нафіг".....
-
Це людина в якої є права і якій потрібна допомога Перш за все психологічна