Українська Манітоба
-
MPI все ще страйкує ?
-
10 років тому житло у Вінніпезі не коштувало втричі дешевше. Може в 1.5-2 рази десь. Тут немає рецепту ніякого. Ідеального часу не буде ніколи. Коли ми приїхали до Канади майже 10 років тому, то нам вже старші та поважні українці з громади казали: "ви запізно приїхали до Канади, тут вже не можна заробити гроші. Канада вже не та". Коли вони приїхали були десь 15-20 років перед нами у 90х, то їм казали точно те саме: "роботи немає, тільки хіба на варениках". Тому можна або знаходити найкращі варіанти в теперішній ситуації, або чекати наступні 30-50 років, щоб нерухомість впала в ціні (не впаде).
-
Так, але зарплати не виросли на 300% у порівнянні з нерухомістю чи іншими категоріями.
-
Факт, що ті, хто приїхав понад 10 років назад мали набагато кращі умови купівлі житла (ціна + % на іпотеку), автомобіля і не було такої шаленої інфляції. Важче було попасти в Канаду - це так, але по приїзду було легше дихати, а зараз ситуація з точністю до навпаки. Я зараз про середньостатистичного іммігранта, а не IT guys чи mid-senior management occupations 🙂
-
Самий вислів «намутити» це наслідок 90тих «швидкого збагачення» за рахунок інших чи держави 😂
-
А так роблять ті хто тут же понад 10 років. Факт
-
У Westwood Optical на Portage працює українська дівчина. Я думаю, якщо попросити вона вам допоможе поговорити з їх лікарем. Але вам потрібно буде йти саме на прийом до лікаря у них, щоб вона вам зробила чек ап та дала рецепт на нові окуляри, навіть такі самі як ваші. Та з тим рецептом ви можете замовити будь де
-
Як в Україні на Великдень. Все те саме)