Українська Манітоба
-
У мене 0 дедактібл. Я відчував 🤣. А ще є додаткова страховка окрім мпі
-
Передні не тоновані сзаду тоновані
-
І так, сказали ти зарепорти може посилять патруль тут але типу ніхто нічого робити не буде і не сподівайся. Та я і сам те знав
-
Ну вже не настільки поліція 👮♀️ в Канаді бездарна, без неї напевно ще гірше б було…
-
А що у вас там в Брендоні? Часто такі історії трапляються як у Кирила?
-
Звичайно що трапляються але не так часто;) в Брендоні тихо спокійно, поліція періодично когось ловить крутить як в американських бойовиках;) В даунтауні все спокійно 😎 Машину коло хати часто забуваю закривати, чоловік постійно сварить мене🫣🤭 та і що в ній брати? Я більше від граду клеймила своє авто ніж від вандалізму…
-
Скажуть, що сам винен, нема чого залишати гроші в машині 😄
-
Не знаю 🤷♀️ важко сказати, Вінніпег велике місто, криміналу хватає… але я вважаю не настільки вже поліція безнадійна, вони важко працюють, ризикують життям кожен день, постійна нестача штату, я не виправдовую але недоліки можно довго перераховувати, які приводять до того чи іншого результату…
-
Я ні разу не сказав що вона безнадійна 😅 Просто я бачу , як в мене співробітник їздив з одним вікном розбитим ,заклеєнним клійонкою . Дивлюся вже друге розбите 😅😅😅 Я так собі подумав ,а їм не легше було роздерти ту клійонку і подивитись шо там є всередині ,а не бити друге вікно 😂😂😂
-
Це бред якісь платити більшу страховку . І так дорого 200$. Мені автомийка поцарапала машину , заклеймив клейм , автомийка сказала що це не вона. Хоча це була 100% вона , приїхав в МПІ , мені цей штріх що дивився машину каже :» Та тут всі так їздять ,тай шо « . Тай шо йому скажеш , вот і мінуси монополії .
-
Ну або платити більше страховку, щоб дідактбл був 0, як варіант. В мене був в Брендоні hit and run…платила $300 дідактабл а що зробиш 🤷♀️