Українська Манітоба
-
І ось тоді я вирішив що у Канаді лише 0 дедактібл
-
Так. Дедактібл працює саме так. Якщо я заклейммв би і довів ціну байків то дали б 100. А ще мене попередили що тоді я буду вважатися ризикованим клієнтом (в мене ж крадуть!) і тоді всі наступні страховки для мене будуть дорожчі У результаті я сказав йдіть ви нахер. (Не клеймив)
-
Тому на авто в мене є додаткова страховка від усього, навіть від пробитого колеса - везуть міняють, евакуюють, ремонтують ітп. Я от чого і питаю за цей мпі. Неї за моєю додатковою страховкою можуть замінити вікно. Але це все. Якщо там більше то не будуть робити. На додатковій немає дедактібл. Але вони я так розумію не будуть робити нічого іншого (тонування, заміна трохи пошкрябаної карти дверей в салоні) Я не розумію чи будуть то робити мпі, якщо будуть то коли? Тому що якщо вони не будуть або будуть через пів року то немає сенсу чекати і ще платити 200$ дедактібл (знову ж таки не зрозуміло чи він є чи його нема бо я питав з 0 і якщо вони таки зробили 200plus то має бути 0, а якщо зробили звичайний в супереч того що я просив то тоді 200 баксів ще дедактіблу), бо через додаткову страховку я можу поїхати і скло замінять за 2 дні у моєму салоні. коротше купа питань на котрі немає відповідей.
-
-
В мене теж є питання на рахунок страховки . Коли відраховується 5% дискаунт на страховку від того часу що придбав авто і пройшов рік ? Тому що я купив авто в березні місяці , а вчора я поїхав до них щоб поміняти свій банківський аккаунт на автодепозит , і заодно спитав їх так вони мені дали графік і там оплата аж до липня місяця з тою самою сумою .198$ Я думав що вже з квітня мало б бути з дискаунтом 5%
-
Не дуже зрозумів. Мені типу не так це турбує, якщо вже роблю страховку то роблю на макс. Не хочу ніяких дедактібл я вже стикався що через цей дедактібл я і страховку плачу і потім скористатися не можу. Наприклад коли в мене стирили з двору 2 вела сумарною вартістю 1100$ а дедактібл був 1000.
-
Контракт то є але там немає таких деталей наче. Просто вказано 200$
-
А як перевірити в мене той plus чи ні, не має ідей)?
-
Підкажіть хто стикався. Прийшов номер клейму від мпі, але коли переглядаю статус аплікейшину то пише: Your adjuster will provide confirmation regarding any final decisions about your claim. More information is available by viewing the Related Information section, or by contacting your adjuster directly using the contact information below. Я тобто треба чекати? Я дзвонив за номером то воно каже що вони не працюють взагалі наразі. Не зрозуміло нічого. Крім того сьогодні я дізнався що мпі зробили мені страховку с франшизою хоча я казав 2 рази а вони перепитали і я підтвердив що хочу БЕЗ франшизи. От скажіть що за люди такі 🙅♂️🤦♂️🤬
-
президент же ж сам про це сказав 😅