Українська Манітоба
-
в першу чергу гугліть що чекати від авто обраної марки і моделі. Знати наперед які тачки точно слід уникати (щось типу еквінокса або мурано якогось). Якщо бачите авто на продажі без номерів значить перекуп(ділер) і можливо притягли ту машину з інших районів і її історія може бути таємницею. Якщо номери починаються на K або L то машину от тільки купили і вже продають. Мабуть дуже сподобалась то вирішили швиденько продати аби не звикати до дуже гарного (сарказм). Перевіряти треба все що можете - ходову, двигун коробку. За машинами тут не дуже дивляться і їздять без витрат поки можна. Без сейфті авто краще не брати якщо у вас немає обладнання гаража багато вільного часу і навичок.
-
Добрий вечір! А якщо роботодавець пропонує оплачувати роботу (фул-тайм, є контракт) e-transfer або кешем, то це нормально? Чи підходить така форма оплати праці для того, щоб потім подаватися на номінацію (типу чи буде така форма оплати праці доказом того що ти пропрацював 6 місяців)? І якщо подавати податкову декларацію, то дохід, отриманий таким чином буде вважатися оплатою праці?
-
Дякую за вичерпну відповідь!
-
Головне, щоб ви - рахувались у штаті роботодавця - були на payroll - роботодавець відраховував та сплачував податки та внески до CPP. Навіщо виплачувати кешем - це для мене завжди red flag. Найлогічніше, щоб роботодавець відразу кидав гроші через директ депозит на ваш банківський рахунок.
-
Доброго вечора))) Ви не на те повідомлення відповіли) Я за машину не питав. Нічого страшного, але може людина, якій це повідомлення було адресовано, його не прочитає))
-
Я не ренжер, але якщо "ненавмисно вбита" рибка у вас на кукані, в човні або в машині, самі розумієте, не доведете. А осетра за останніми правилами із води діставати взагалі не можна, навіть для фотосесії. Підтягнули, бачите, витягнули гачок або обрізали лінію і помахали ручкою.
-
Тут є 😆 maps.google.com?q=CIBC%20Branch%20with%20ATM,%201%20Lombard%20Place%20Main%20Floor,%20Winnipeg,%20MB%20R3B%200X3&ftid=0x52ea744065919807:0x23919d4262b1126e&hl=en-CA&gl=ca&entry=gps&lucs=,47071704